М'ясний омлет в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Простий омлет, ну що в ньому такого, як він може здивувати? Але не поспішайте з висновками. Отримати цікаву страву можливо, потрібно тільки знайти нові поєднання. Тут, наприклад, це вийшло. Читайте!
Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати м'ясний омлет в духовці. Ідея страви дуже проста: кладемо шматочками сосиски, бекон, шинку і т. П. І все це заливаємо яйцями і сиром. Хіба це може бути несмачно? Крім усього ви можете додати додаткові інгредієнти, наприклад, заздалегідь відварену картоплю або кольорову капусту.
- Фарш свинячо-яловичий - 360 грам
- Шинка - 200 грам
- Бекон - 10 скибочок
- Яйце - 8 штук
- Твердий сир - 300 грам
- Молоко - 80 мілілітрів
- Часниковий порошок - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Отже, на дно форми для запікання викладіть фар і шматочки шинки з беконом.
2. Далі натріть сир на дрібній тертці.
3. Зробіть заливку, збивши разом молоко, яйця, сіль, часник і перець. Влийте суміш зверху.
4. Запікайте омлет протягом 25 хвилин в духовці при 200 градусах. Смачного!