М'ясний рулет з фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний екзотичний рулет не залишить вас байдужими. Здивуйте своїх гостей. А для цього дізнайтеся, як приготувати м'ясний рулет з фісташкмі. Він простий у приготуванні і не вимагає багато інгредієнтів.
Смачний м'ясний рулет з фісташками стане головною прикрасою столу. Цікаве поєднання м'яса і фісташок додає смакову родзинку в середу звичайних страв. Тепер питання, як приготувати м'ясний рулет з фісташками, для вас не проблема.
- Fistashki - 150 грам
- Свинина - 1 кілограм
- Сир твердий або плавлений - 200 грам (в пластинках)
- Гранатовий соус - 100 мілілітрів (вибирайте магазинний соус по своєму смаку, кількість теж регулюйте самі)
- Солодкий перець - 1 штука
- Червоне сухе вино - 150 мілілітрів
- Мсло оливкова - 2 Ст. Ложки
Розріжте свиняче м'ясо на рівні смуги. Відбийте кожен шматочок м'яса з двох сторін. Акуратно розкладіть його на дощечці.
Підготовлене м'ясо змастіть соусом. Після цього посоліть і поперчіть його. Залиште просочитися м'ясо на 2 годину. Поки м'ясо просочується, підготуйте фісташки, очистивши їх і подрібнивши на шматочки. Як тільки м'ясо просочилося, рівномірно посипте на нього шматочки фісташок.
Покладіть на фісташки пластинку сиру. Після цього покладіть на сир шматочок солодкого перцю. Шматочок перцю повинен знаходитися в центрі м'яса.
Поверніть рулетики, закріпивши їх нитками. Обсмажте їх трохи в оливковій олії. Як обсмажити, покладіть їх на деко, налийте вино і накрийте фольгою. Розігрійте духовку до 200 градусів, поставте в неї деко. Рулети необхідно випікати протягом 20 хвилин.
Видаліть нитки з готових рулетиків. Розділіть рулетики на шматочки - і несіть на стіл. Смачного!