Рулет з індички з беконом і фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити улюблені рецепти рулетів на святковий стіл хочу запропонувати одним дуже класним варіантом. Повірте, всі ваші гості і близькі будуть дійсно в захваті від цієї страви. Рекомендую!
Хотілося б поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати рулет з індички з беконом і фісташками. Поєднання ніжного фаршу і горішками - це приголомшливо! А якщо додати сюди ще й насичений бекон, то отримаємо чудове блюдо. Воно прекрасно підійде для новорічного столу, наприклад, завдяки апетитного вигляду і відмінного смаку. Якщо ви ще не готуєте такий рулет, то раджу обов'язково почати!
- Філе індички - 700 грам
- Fistashki - 50 грам (очищені)
- Бекон - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Хліб - 2-3 скибочок(+ молоко або вода)
- Яйце - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
1. Вимийте філе індички, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. У фарш додайте сіль за смаком і вбийте яйце.
2. Слідом пропустіть через м'ясорубку скибочки хліба, попередньо замочений на кілька хвилин в молоці або воді. Паралельно можна включити духовку, щоб вона розігрівалася до 200 градусів.
3. Натріть на тертці сир і додайте у фарш разом з очищеними горішками. Все ретельно перемішайте. Додайте спеції за смаком.
4. Прямокутну жароміцних форму застеліть беконом. Викладіть фарш і притисніть, щоб рулет добре тримав форму.
5. Щільно загорніть краю бекону і відправте в духовку. Запікайте хвилин 35-40. Перед подачею остудіть. До речі, такий рулет хороший і в гарячому, і в холодному вигляді.