Рулет з індички з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Серед величезного розмаїття святкових страв варто виділити рулет з індички з беконом. Ця страва - просто мрія всіх гурманів-м'ясоїдів, адже воно просто божественно на смак!
Спосіб, як приготувати рулет з індички з беконом, я просто обожнюю! Готую це блюдо і у свята, і в звичайні дні, коли у мене гарний настрій і в запасі є час. Влаштовую своїм рідним свято шлунка!
- Чорнослив - 50 грам
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Грудка індички - 1 штука
- Фета - 150 грам
- Бекон - 4-5 скибочок
- Вершки - 150 мілілітрів
Попередньо промитий чорнослив наріжте шматочками, а у квасолі відріжте краю з двох сторін.
Індичку розріжте уздовж, poperčite і сіль. Половину сиру "фета" розламайте на шматочки і розподіліть по м'ясу. На сир викладіть трохи чорносливу, загорніть все рулетом, podgibaya кінець.
Оберніть рулет смужками бекону, закріпіть все зубочистками. Обсмажуйте рулет на сковороді: спочатку ту сторону, де шов, таким чином рулет скріпити. Продовжуйте смажити до рум'яної скоринки. Після обсмажування перекладіть рулет у форму для запікання і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15 хвилин.
Квасоля проваріть 3 хвилини в підсоленому окропі. Потім загорніть кілька стручків квасолі в бекон і обсмажте на сковороді, починаючи з шва.
Для приготування соусу вершки з фетою, сіллю і перцем доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
Готовий рулет розрізати, полийте сирним соусом і подавайте з салатом, а також з квасолею в беконі. Смачного!