Курячий рулет з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Можливо, деякі вже втомилися від курячих рулетиків, але не я. Можу їсти їх хоч на вечерю, хоч на обід. Можна експериментувати з начинкою. Розповідаю про те, як приготувати курячий рулет з беконом.
Такі рулети цілком можуть замінити ковбасу. Їх можна подавати як основну страву або закуски. Такі рулетики хороші теплими або холодними. Можна зробити їх до святкового столу або просто так. Всередину можна покласти не тільки бекон, а також сир, зелень, сухофрукти, овочі, ягоди та інше.
- Luk-salotų - 4 штуки
- Бекон - 230 грам
- Курячі грудки - 4 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Пармезан - 30 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Курячий бульйон - 1, 5 склянки
- Сухе біле вино - 1/3 склянки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершки - 1/4 склянки
1. У сухій сковороді обсмажте бекон до золотистої скоринки, але не до хрусткої, викладіть його в тарілку. Наріжте дрібно цибулю і обсмажте його на тій же сковороді, перекладіть в окрему ємність. Курячі грудки накрийте плівкою і відбийте в тонкі пластинки.
2. Викладіть курячу грудку, сіль і poperčite. Викладіть на кожну грудку по 2-3 скибочки бекону, потім посипте обсмаженою цибулею і додайте тертий сир.
3. Сформуйте з кожної грудки рулетик за допомогою харчової плівки.
4. Заколіть кожну грудку зубочистками, щоб при приготуванні начинка не випала.
5. У розігрітій сковороді обсмажте рулетики з усіх боків до золотистої скоринки. Надішліть сковороду в розігріте до 150 градусів духовку на 20 хвилин.
6. Перекладіть готові рулети в окрему ємність, а сковороду поставте назад на вогонь, вилийте утворився жир, налийте в сковороду вино, соскребите все залишки жиру. Після википання вина додайте подрібнений часник, борошно, через хвилину влийте бульйон і вершки, варіть соус ще 2-4 хвилини. Процідіть соус через дрібне сито і відправте його на вогонь, варіть кілька хвилин.
7. Подавайте готові рулетики, нарізавши їх шматочками, полийте соусом і насолоджуйтеся.