Рецепт Курячий рулет з беконом фото

Курячий рулет з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Птах, Вершки, Курка, Бекон, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Можливо, деякі вже втомилися від курячих рулетиків, але не я. Можу їсти їх хоч на вечерю, хоч на обід. Можна експериментувати з начинкою. Розповідаю про те, як приготувати курячий рулет з беконом.

Такі рулети цілком можуть замінити ковбасу. Їх можна подавати як основну страву або закуски. Такі рулетики хороші теплими або холодними. Можна зробити їх до святкового столу або просто так. Всередину можна покласти не тільки бекон, а також сир, зелень, сухофрукти, овочі, ягоди та інше.

  • Luk-salotų - 4 штуки
  • Бекон - 230 грам
  • Курячі грудки - 4 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Пармезан - 30 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Курячий бульйон - 1, 5 склянки
  • Сухе біле вино - 1/3 склянки
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вершки - 1/4 склянки
курячий рулет з беконом - фото крок 1
1. У сухій сковороді обсмажте бекон до золотистої скоринки, але не до хрусткої, викладіть його в тарілку. Наріжте дрібно цибулю і обсмажте його на тій же сковороді, перекладіть в окрему ємність. Курячі грудки накрийте плівкою і відбийте в тонкі пластинки.
курячий рулет з беконом - фото крок 2
2. Викладіть курячу грудку, сіль і poperčite. Викладіть на кожну грудку по 2-3 скибочки бекону, потім посипте обсмаженою цибулею і додайте тертий сир.
курячий рулет з беконом - фото крок 3
3. Сформуйте з кожної грудки рулетик за допомогою харчової плівки.
курячий рулет з беконом - фото крок 4
4. Заколіть кожну грудку зубочистками, щоб при приготуванні начинка не випала.
курячий рулет з беконом - фото крок 5
5. У розігрітій сковороді обсмажте рулетики з усіх боків до золотистої скоринки. Надішліть сковороду в розігріте до 150 градусів духовку на 20 хвилин.
курячий рулет з беконом - фото крок 6
6. Перекладіть готові рулети в окрему ємність, а сковороду поставте назад на вогонь, вилийте утворився жир, налийте в сковороду вино, соскребите все залишки жиру. Після википання вина додайте подрібнений часник, борошно, через хвилину влийте бульйон і вершки, варіть соус ще 2-4 хвилини. Процідіть соус через дрібне сито і відправте його на вогонь, варіть кілька хвилин.
курячий рулет з беконом - фото крок 7
7. Подавайте готові рулетики, нарізавши їх шматочками, полийте соусом і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти