Рулет з індички з беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий, з ніжною начинкою рулет з індички з сиром і беконом підкорить ваших гостей дивовижними смаком і ароматом. Цю страву можна готувати не тільки до свята, в звичайні дні йому теж є місце.
Готувати рулет з індички з беконом і сиром мене навчив мій італійський друг. Правда, я і раніше готував м'ясні рулети, але цей дивовижно смачний: зверху хрустка скоринка, а всередині соковите м'ясо і ніжна начинка. Коли розрізати рулет, розплавлений сир красиво випливає і виглядає все це дуже апетитно. Так що я розповідаю, приготуйте самі - і здивуєте своїх друзів і рідних. А як приготувати рулет з індичкою з беконом і сиром, я детально описав в цьому рецепті з фото. Я готував рулет разом з овочами, але його можна запікати і сам по собі. Вибирайте свій варіант - і вперед, готуємо!
- Філе індички - 1, 5-2 кілограма
- Твердий сир - 200 грам
- Бекон - 150 грам
- Шинка - 150 грам
- Вершковий сир - 150 грам
- Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Приправи - 1 Чайна ложка
Філе індички добре промиємо і підсушити. Тепер нам його необхідно трохи розрізати і потім відбити, щоб звернути в рулет. Для цього ми його розрізаємо вздовж по горизонталі (не до кінця) і розгортаємо, щоб вийшов великий пласт. Відбиваємо за допомогою молотка, але не сильно, щоб не порвати ніжне філе.
Посипаємо вийшов пласт перцем і зовсім небагато улюбленими приправами, змащуємо гірчицею.
Потім поверх гірчиці розкладіть тонкі скибочки бекону і шинки чергуючи їх.
За допомогою вилки розмажте вершковий сир. Частина твердого сиру наріжемо невеликими кубиками і розкладемо по всій поверхні пласта, а частина - довгими брусочками, які між іншим з одного краю майбутнього рулету.
Звертаємо наш пласт з м'яса в рулет, надягаємо спеціальну сітку. Якщо у вас її немає, то обмотайте рулет звичайною ниткою.
Випікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20. Через 20 хвилин, я поклав овочі і залишив пекти все разом на півтори години.