Рулет з індички з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати домочадців цікавим вечерею? або, може, вам потрібно приготувати святкову страву для застілля? У будь-якому випадку цей рецепт приготування рулету з індички з грибами і сиром підійде!
Рецепт приготування рулету з індички з грибами і сиром вам точно сподобається, адже тут ніжний вершковий смак сиру поєднується з неймовірним ароматом грибів і підкреслюється трохи копченим присмаком завдяки бекону. Словом, це по-справжньому святковий і смачна страва, яке вразить ваших гостей і домочадців надовго!
- Філе індички - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Гриби - 400 грам
- Бекон - 50 грам
- Базилік свіжий - 30 грам (приблизно 30 листочків)
- Спеції - За смаком
- Соєвий соус - 40 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
1. Отже, філе розморозимо, промиємо, відбиваємо так, щоб вийшов плоский довгий пласт. Натираємо спеціями з усіх боків.
2. Далі викладаємо шматочки сиру і бекону. Можна сир натерти на тертці або порізати брусочками, це не так важливо.
3. На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити гриби. Коли вода піде, додамо борошно і обсмажити все разом. Далі - сік одного лимона, соєвий соус і трохи води, щоб соус вийшов ось такий тягучою консистенції. Тримаємо на маленькому вогні до готовності грибів.
4. Тепер частина грибів викладаємо поверх бекону і загортаємо рулети. Багато не кладіть, а то рулет НЕ заверне. Залишок грибів поки залишимо постояти, а ці рулети поливаємо маслом і відправимо запікатися на 40 хвилин при 200 градусах в духовці.
5. А при подачі поливаємо рулети залишилися грибним соусом зі сковороди. Готово!