М'ясний рулет з індички
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний, соковитий і смачний рулет та ще й власноруч приготований… покупні ковбаси і рулети з ним і порівнювати не треба. Приготувати таку смакоту вдома зовсім нескладно, перевіримо? :)
М'ясний рулет, самостійно приготований в домашніх умовах не може вийти несмачним! магазинні рулети, якими б красивими вони не виглядали, не йдуть ні в яке порівняння з домашнім. У домашній крім продуктів і спецій вкладена ще і любов господині, чи не так? Тому давайте побалуємо своїх домочадців смачним м'ясним рулетом. З корисного м'яса індички. Як приготувати м'ясний рулет з індички, вам підкаже цей простий рецепт, ну, і фото всіх процесів. Сподіваюся, що все вам буде зрозуміло і все вийде чудово!
- Філе індички - 900 грам
- Шинка - 150 грам
- Сир - 150 грам
- Базилік вежій - 20 грам
- Ароматні трави - 0, 5 чайних ложки (італійська суміш або суміш ваших улюблених спецій)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

Філе індички моєму, обсушуємо і намагаємося розрізати так, щоб вийшов великий суцільний шар. Накриваємо його харчовою плівкою і акуратно відбиваємо, домагаючись приблизно однакової товщини по всьому пласту.

Посипаємо м'ясо сіллю, перцем і викладаємо по всій поверхні пласта листя базиліка. Листя ми помили і підсушили рушником.

Шинку і сир нарізаємо тонкими пластинками і викладаємо на м'ясо. Спочатку шинку, поверх неї сир.

Загортаємо рулет і обв'язуємо спеціальної кулінарної ниткою. Це найскладніший процес Покличте на допомогу домочадців.

Змащуємо рулет маслом, посипаємо сухими травами і сіллю. Викладаємо на решітку над деко. Запікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці приблизно півтори години. Рулет готовий, якщо сік з проколу ножем в самому товстому місці буде прозорим.