Рецепт М'ясний рулет з індички фото

М'ясний рулет з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Ароматний, соковитий і смачний рулет та ще й власноруч приготований… покупні ковбаси і рулети з ним і порівнювати не треба. Приготувати таку смакоту вдома зовсім нескладно, перевіримо? :)

Опис приготування:

М'ясний рулет, самостійно приготований в домашніх умовах не може вийти несмачним! магазинні рулети, якими б красивими вони не виглядали, не йдуть ні в яке порівняння з домашнім. У домашній крім продуктів і спецій вкладена ще і любов господині, чи не так? Тому давайте побалуємо своїх домочадців смачним м'ясним рулетом. З корисного м'яса індички. Як приготувати м'ясний рулет з індички, вам підкаже цей простий рецепт, ну, і фото всіх процесів. Сподіваюся, що все вам буде зрозуміло і все вийде чудово!

  • Філе індички - 900 грам
  • Шинка - 150 грам
  • Сир - 150 грам
  • Базилік вежій - 20 грам
  • Ароматні трави - 0, 5 чайних ложки (італійська суміш або суміш ваших улюблених спецій)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
м'ясний рулет з індички - фото крок 1
Філе індички моєму, обсушуємо і намагаємося розрізати так, щоб вийшов великий суцільний шар. Накриваємо його харчовою плівкою і акуратно відбиваємо, домагаючись приблизно однакової товщини по всьому пласту.
м'ясний рулет з індички - фото крок 2
Посипаємо м'ясо сіллю, перцем і викладаємо по всій поверхні пласта листя базиліка. Листя ми помили і підсушили рушником.
м'ясний рулет з індички - фото крок 3
Шинку і сир нарізаємо тонкими пластинками і викладаємо на м'ясо. Спочатку шинку, поверх неї сир.
м'ясний рулет з індички - фото крок 4
Загортаємо рулет і обв'язуємо спеціальної кулінарної ниткою. Це найскладніший процес Покличте на допомогу домочадців.
м'ясний рулет з індички - фото крок 5
Змащуємо рулет маслом, посипаємо сухими травами і сіллю. Викладаємо на решітку над деко. Запікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці приблизно півтори години. Рулет готовий, якщо сік з проколу ножем в самому товстому місці буде прозорим.

Схожі рецепти