Рулет з беконом та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, щоб такого приготувати на стіл з закусок? Набридли звичні закуски з нарізаної ковбаси і сиру? Можу порадити рецепт, як приготувати рулет з беконом та моцарелою.
Бекон можна замінити шинкою або сирокопченої ковбаскою, тонко її нарізавши. mocarellu - іншим сортом сиру. Готовий рулет варто розрізати відразу ж, а потім подавати до столу. А якщо хочете зробити закуску для того, щоб взяти з собою, тоді готовий рулет залиште до охолодження, а лише потім розріжте на шматочки.
- Борошно - 230 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Моцарелла - 150 грам
- Бекон - 150 грам
1. Змішайте борошно з сіллю, в центрі зробіть колодязь і вбийте в нього куряче яйце.
2. Додайте до тесту воду і замісити його, надішліть на півгодини в холодильник.
3. Наріжте сирої бекон невеликими шматочками.
4. Наріжте моцарелу також невеликими шматочками. Перемішайте сир з беконом.
5. Дістаньте тісто з холодильника і розкачайте його тонко, по центру викладіть бекон з сиром, відступаючи від краю 1-2 см.
6. Акуратно загорніть тісто рулетом, prizhmite кінець, щоб начинка не витікала.
7. Запікайте рулет в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Подавайте закуску гарячої або після охолодження.