Рецепт Рулет з беконом та моцарелою фото

Рулет з беконом та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Бекон , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Роли
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Думаєте, щоб такого приготувати на стіл з закусок? Набридли звичні закуски з нарізаної ковбаси і сиру? Можу порадити рецепт, як приготувати рулет з беконом та моцарелою.

Опис приготування:

Бекон можна замінити шинкою або сирокопченої ковбаскою, тонко її нарізавши. mocarellu - іншим сортом сиру. Готовий рулет варто розрізати відразу ж, а потім подавати до столу. А якщо хочете зробити закуску для того, щоб взяти з собою, тоді готовий рулет залиште до охолодження, а лише потім розріжте на шматочки.

  • Борошно - 230 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Моцарелла - 150 грам
  • Бекон - 150 грам
рулет з беконом та моцарелою - фото крок 1
1. Змішайте борошно з сіллю, в центрі зробіть колодязь і вбийте в нього куряче яйце.
рулет з беконом та моцарелою - фото крок 2
2. Додайте до тесту воду і замісити його, надішліть на півгодини в холодильник.
рулет з беконом та моцарелою - фото крок 3
3. Наріжте сирої бекон невеликими шматочками.
рулет з беконом та моцарелою - фото крок 4
4. Наріжте моцарелу також невеликими шматочками. Перемішайте сир з беконом.
рулет з беконом та моцарелою - фото крок 5
5. Дістаньте тісто з холодильника і розкачайте його тонко, по центру викладіть бекон з сиром, відступаючи від краю 1-2 см.
рулет з беконом та моцарелою - фото крок 6
6. Акуратно загорніть тісто рулетом, prizhmite кінець, щоб начинка не витікала.
рулет з беконом та моцарелою - фото крок 7
7. Запікайте рулет в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Подавайте закуску гарячої або після охолодження.

Схожі рецепти