Мафіни з апельсинами і фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і безпрограшний десерт для святкового столу або на кожен день - це мафіни. Рекомендую дізнатися, як приготувати маффіни з карамелізованими апельсинами і фісташками.
Сьогодні на порядку денному у мене дуже смачний десерт, який неодмінно сподобається любителям апельсинів, карамелі і горіхів. Симпатична подача, ніжний смак і легкість в приготуванні - цей рецепт неодмінно стане у вас одним з улюблених. Такий десерт виходить завжди, навіть якщо ви не дружите з тестом. Смачні, ніжні, солодкі (але з приємною кислинкою), ароматні, золотисті, апетитні - слів бракує, щоб описати найсмачніші маффіни, приготовані за цим рецептом.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Кефір - 200 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Fistashki - 30 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 80 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Апельсин карамелізований - 1/2 штуки
- Глазур - 2 штуки
Змішайте розтоплене вершкове масло з цукром.
За допомогою міксера замісити тісто, додайте до масла яйця, розпушувач, борошно, кефір і ванільний цукор.
До тесту додайте подрібнені горіхи, апельсин, поламаний шматочками.
Форми для кексів краще вибрати силіконові, наповнюйте на 2/3 тестом, поставте в нагріту до 200 градусів духовку і випікайте до золотистого 30 хвилин.
Готові кекси прикрасьте глазур'ю.