Рецепт М'ясні кульки в листковому тісті фото

М'ясні кульки в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Страви в тесті
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальна і легке в приготуванні блюдо, яке можна приготувати до сімейної вечері або до приходу гостей. Ситно, просто і дуже смачно! Спробуйте!

Опис приготування:

Приготувати м'ясні кульки в листковому тісті зможе будь-який початківець кулінар. Інгредієнтів мінімум, а виходить - просто пальчики оближеш! Прикрасьте цим блюдом святковий стіл або просто побалуйте своїх домочадців. Соковиті і ароматні м'ясні кульки в союзі з ніжним і повітряним тестом - чим не привід урізноманітнити повсякденне меню. Тісто може бути як дріжджове, так и бездрожжевое, але обов'язково листкове! Можна приготувати домашнє листкове тісто, але для економії часу я люблю використовувати покупне.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Жовток - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
м'ясні кульки в листковому тісті - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Тісто заздалегідь розморозити при кімнатній температурі.
м'ясні кульки в листковому тісті - фото крок 2
Перекладіть фарш в глибоку миску. Додайте до нього подрібнену цибулину, пропущений через прес часник, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
м'ясні кульки в листковому тісті - фото крок 3
Розкачайте кожен пласт листкового тіста в прямокутник, товщиною близько 3 мм і розріжте на смужки шириною 5-7 мм.
м'ясні кульки в листковому тісті - фото крок 4
З фаршу зліпити кульки і обмотайте їх смужками тіста по колу клубочком, приблизно по 2-3 смужки на кожен кульку.
м'ясні кульки в листковому тісті - фото крок 5
Перекладіть м'ясні кульки на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Змастіть сумішшю з жовтка і молока для додання їм рум'яного кольору і готуйте при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.
м'ясні кульки в листковому тісті - фото крок 6
Готові м'ясні кульки в листковому тісті смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Можна подати їх самостійно як закуску або з улюбленим соусом і свіжими овочами, як самостійну страву. Смачного!

Схожі рецепти