Лосось з лимоном і каперсами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування дієтичного страви з лосося з незвичайними спеціями. Смачно і дуже корисно.
Лосось повинен бути присутнім в раціоні кожного, хто хоче зберегти здоров'я і насолоджуватися довголіттям. Візьміть на озброєння простий рецепт приготування лосося з каперсами і лимоном, дуже улюблений на території Британських островів.
- Філе лосося - 4 штуки
- Оливкового масла - 1/4 склянки
- Солі - 1/2 Ст. Ложки
- Чорного перцю - 1/2 чайних ложки
- Листя розмарину - 1 Ст. Ложка
- Лимона - 8 скибочок
- Лимонного соку - 1/4 склянки
- Білого вина - 1/2 склянки
- Каперсів - 4 чайних ложки
- Алюмінієвої фольги - 4 штуки
1. Скропити з усіх боків філе лосося оливковою олією, приправити розмарином, сіллю і перцем.
2. На великі шматки фольги викласти філе, на них по 2 кружечка лимона, по 1 чайній ложці лимонного соку, по 2 столової ложки вина і по чайній ложці каперсів. Загорнути все в фольгу і ретельно затиснути краю.
3. Помістити філе у фользі в духовку або на гриль при температурі 200-220 градусів. Готувати 10 хвилин. Подавати на стіл безпосередньо в фользі.