Смажена камбала з каперсами
(покроковий рецепт з фото)
Ви просто зобов'язані спробувати таку камбалу! Соус з лимона і каперсів глибоко проникає в рибу і надає їй чудовий смак. Мій чоловік любить цей рецепт за те, що в ньому не залишається рибного присмаку.
Якщо Ви не особливий фанат камбали, можна замінити її вашої улюбленої білої рибою. Блюдо виходить насиченим смаком і ароматом каперсів, які вже самі є прекрасним гарніром, а вийшов сік - готовий соус. До риби можна додати відвареного або запеченого картоплі - і просто за вуха не відтягнути! Дуже смачно, пробуйте.
- Борсатися - 3 штуки
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Обваляйте злегка філе камбали в панірувальних сухарях, приправте сіллю і перцем за смаком.
2. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте рибу протягом 2 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
3. В ту ж сковороду, де готувалося рибне філе, додайте ложку масла, каперсів, лимонного соку і кропу. Перемішайте все для цього вимкнути конфорці. Соус з каперсів подавайте з рибою до столу.