Рецепт Смажена камбала з каперсами фото

Смажена камбала з каперсами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Лимон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Ви просто зобов'язані спробувати таку камбалу! Соус з лимона і каперсів глибоко проникає в рибу і надає їй чудовий смак. Мій чоловік любить цей рецепт за те, що в ньому не залишається рибного присмаку.

Якщо Ви не особливий фанат камбали, можна замінити її вашої улюбленої білої рибою. Блюдо виходить насиченим смаком і ароматом каперсів, які вже самі є прекрасним гарніром, а вийшов сік - готовий соус. До риби можна додати відвареного або запеченого картоплі - і просто за вуха не відтягнути! Дуже смачно, пробуйте.

  • Борсатися - 3 штуки
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
смажена камбала з каперсами - фото крок 1
1. Обваляйте злегка філе камбали в панірувальних сухарях, приправте сіллю і перцем за смаком.
смажена камбала з каперсами - фото крок 2
2. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте рибу протягом 2 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
смажена камбала з каперсами - фото крок 3
3. В ту ж сковороду, де готувалося рибне філе, додайте ложку масла, каперсів, лимонного соку і кропу. Перемішайте все для цього вимкнути конфорці. Соус з каперсів подавайте з рибою до столу.

Схожі рецепти