Рецепт Камбала смажена фото

Камбала смажена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Риба та морепродукти , Борсатися
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний обід з камбали можна приготувати кількома способами. Нижче представлений рецепт приготування камбали смаженої.

Опис приготування:

Щоб приготувати смажену камбалу в домашніх умовах, потрібно спочатку почистити і засолити рибу. Після цього залишити її в молоці, щоб відбити присмак і зробити її ніжніше, вивалити в борошні і обсмажити. Готуємо соус і опускаємо рибу в цей соус.

  • Філе палтуса - 700 грам
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - За смаком
  • Молоко - 1 Склянка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Гранульований часник - За смаком
  • Вершки - 250 мілілітрів
камбала смажена - фото крок 1
Чистим камбалу, відрізаємо голову, плавники, хвости, витрачати. Додаємо сіль і залишаємо на півгодини.
камбала смажена - фото крок 2
Ріжемо рибу поперек.
камбала смажена - фото крок 3
Ми залишаємо рибу в молоці на півгодини.
камбала смажена - фото крок 4
Вивалюємо шматки риби в борошні і смажимо на олії до золотистого кольору.
камбала смажена - фото крок 5
Готуємо соус. Arima цибулю, додаємо часник, сіль, перець, вершки, roza_ker 5 хвилин.
камбала смажена - фото крок 6
Заливаємо рибу соусом і подаємо до столу.

Схожі рецепти