Камбала фарширована
(покроковий рецепт з фото)
Фарширована камбала - це рецепт северонемецкіх кухні. Блюдо дуже смачне з великою кількістю додаткових інгредієнтів, які тільки підсилюють смак риби.
Готувати рибу за цим рецептом дуже цікаво і нескладно. А здивувати своїх гостей вам вдасться напевно. Адже мало того, що страва виходить дуже смачне, зовнішній вигляд його дуже навіть до столу. До такої рибку добре подати квашену капусту, ну і можна під таку рибку випити кухлик хорошого пива. Приємного вечора в колі близьких і друзів.
- Морська камбала - 6 штук
- Бекон - 200 грам
- Краби - 100 грам
- Картопля - 3 штуки
- Яєчний жовток - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Виноград без кісточок - 200 грам
- Кріп, петрушка, сіль, перець, мускатний горіх - За смаком
1. Промийте, почистіть картоплю і відваріть його до готовності. Подрібніть його в пюре. У посуд з пюре додайте яєчний жовток, вершкове масло, варених крабів і всі приправи і спеції. Все перемішайте і відкладіть фарш до потрібного моменту.
2. Бекон наріжте на тонкі смужки з розрахунку 2 смужки на тушку камбали. Значить, вам потрібно нарізати 12 шматочків.
3. На спарені шматочки бекону покладіть рибне філе.
4. На філе акуратно розкладіть фарш з картопляного пюре, крабів і спецій.
5. Форму для запікання змастіть маслом. Скрутіть рулетики і викладіть їх в форму.
6. Розігрійте духовку до 200 градусів і поставте форму в духовку на 15 хвилин. Витягніть форму з духовки і обсипте рибу виноградом. Поставте в духовку ще хвилин на 5. Рибка готова.