Камбала на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше і корисніше, ніж приготовлена на пару риба камбала, та ще й в мультиварці! просто, швидко і смачно!
Нещодавно стала володаркою чудового пристосування - мультиварки! І тепер кожен день намагаюся придумувати нові рецепти і готувати саме в ній. Виходить дуже смачно і добре, сьогодні, наприклад, готувала на обід камбалу, тому хочеться поділитися рецептом приготування камбали на пару в мультиварці. В результаті виходить смачна, корисне і низькокалорійне блюдо. У самий раз для тих, хто доглядає за фігурою.
- Борсатися - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (великий)
- Сіль, перець - За смаком
Беремо рибу, відрізаємо хвіст, плавники, голову, видаляємо нутрощі. Промиваємо під проточною водою.
Режим рибу на порційні шматки.
Цибуля чистий, миємо й нарізаємо півкільцями.
На лист фольги викладаємо рибу, солимо і перчимо.
Зверху на камбалу викладаємо цибулю. Загортаємо фольгу в щільний конверт.