Рецепт Камбала в мультиварці фото

Камбала в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

За допомогою мультиварки камбалу можна легко приготувати різними способами. Борсатися - смачна риба і готувати її дуже просто.

М'ясо камбали практично нежирне і з легким специфічним присмаком. Деяким людям не подобається цей запах, тому перед приготуванням з камбали треба буде видалити темну верхню шкіру - саме вона надає рибі смак. А можна замочити рибу в молоці або промаринувати з лимоном. Пропоную вам легкий рецепт приготування камбали в мультиварці. Риба, тушкована в мультиварці з цибулею й овочами, вийде особливо ніжною і дуже смачною. Простий рецепт приготування камбали в мультиварці перед вами, читаємо, дивимося фото і готуємо. Все буде смачно!

  • Борсатися - 500 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Вода - 1/3 склянки (мультистакана)
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Спеції для риби - 0, 5 чайних ложки
камбала в мультиварці - фото крок 1
Камбалу чистим, видаляємо нутрощі. Потім відрізаємо голову, плавники і хвіст.
камбала в мультиварці - фото крок 2
Нарізаємо рибу на шматочки. Солимо і посипаємо спеціями.
камбала в мультиварці - фото крок 3
Чистимо цибулю, нарізаємо підлозі кільцями. Додаємо в чашу мультиварки рослинне масло і включаємо режим "випічка" . passeruem цибулю 1-2 хвилини.
камбала в мультиварці - фото крок 4
Чистимо моркву і натираємо на крупній тертці, або нарізаємо тонкими смужками. Додаємо до цибулі і обсмажуємо ще хвилин 2-3.
камбала в мультиварці - фото крок 5
Виймаємо з мультиварки половину обсмажених овочів, викладаємо на овочі, що залишилися шматочки камбали. Прикриваємо рибу зверху тією частиною овочів, яку ми відклали. Додаємо воду, шматочки вершкового масла і закриваємо кришку мультиварки . Включаємо режим "гасіння" з 35 хвилин.

Схожі рецепти