Камбала в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою мультиварки камбалу можна легко приготувати різними способами. Борсатися - смачна риба і готувати її дуже просто.
М'ясо камбали практично нежирне і з легким специфічним присмаком. Деяким людям не подобається цей запах, тому перед приготуванням з камбали треба буде видалити темну верхню шкіру - саме вона надає рибі смак. А можна замочити рибу в молоці або промаринувати з лимоном. Пропоную вам легкий рецепт приготування камбали в мультиварці. Риба, тушкована в мультиварці з цибулею й овочами, вийде особливо ніжною і дуже смачною. Простий рецепт приготування камбали в мультиварці перед вами, читаємо, дивимося фото і готуємо. Все буде смачно!
- Борсатися - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Вода - 1/3 склянки (мультистакана)
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Спеції для риби - 0, 5 чайних ложки
Камбалу чистим, видаляємо нутрощі. Потім відрізаємо голову, плавники і хвіст.
Нарізаємо рибу на шматочки. Солимо і посипаємо спеціями.
Чистимо цибулю, нарізаємо підлозі кільцями. Додаємо в чашу мультиварки рослинне масло і включаємо режим "випічка" . passeruem цибулю 1-2 хвилини.
Чистимо моркву і натираємо на крупній тертці, або нарізаємо тонкими смужками. Додаємо до цибулі і обсмажуємо ще хвилин 2-3.
Виймаємо з мультиварки половину обсмажених овочів, викладаємо на овочі, що залишилися шматочки камбали. Прикриваємо рибу зверху тією частиною овочів, яку ми відклали. Додаємо воду, шматочки вершкового масла і закриваємо кришку мультиварки . Включаємо режим "гасіння" з 35 хвилин.