Рецепт «Олів'є» з каперсами фото

«Олів'є» з каперсами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

І знову салат "олів'є" . На цей раз з каперсами, які додають кислуватий смак поряд з огірками. В іншому у мене класичний рецепт цього салату. Смачне і ситне блюдо!

Готується салат "олів'є" просто і кожна, навіть не дуже досвідчена господиня може його приготувати. Якщо в інгредієнтах варена ковбаса, то вона повинна бути хорошої якості. З відвареним м'ясом теж дуже смачно. Огірки можна взяти солоні або мариновані. Консервований горошок додавайте за бажанням. Червоний цибулю можна замінити зеленим, фіолетовим або звичайним ріпчастою. Тим, хто ще не знає, що таке каперси, скажу кілька слів про цю рослину. Те, що ми їмо в солоному або маринованому вигляді, це бутончікі нераспустившихся квітів. Каперси використовують в салатах, м'ясних і рибних стравах, а також в соусах.

  • Картопля - 3 штуки
  • Яйця курячі - 4 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Лук червоний - 1 штука
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Варена ковбаса - 300 грам
  • Огірок маринований - 1 штука
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату "олів'є" .
Додайте каперси.
Мариновані або солоні огірки наріжте кубиками і додайте в салат.

Схожі рецепти