«Олів'є» з каперсами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
І знову салат"Олів'є" . На цей раз з каперсами, які додають кислуватий смак поряд з огірками. В іншому у мене класичний рецепт цього салату. Смачне і ситне блюдо!
Опис приготування:
Готується салат"Олів'є" просто і кожна, навіть не дуже досвідчена господиня може його приготувати. Якщо в інгредієнтах варена ковбаса, то вона повинна бути хорошої якості. З відвареним м'ясом теж дуже смачно. Огірки можна взяти солоні або мариновані. Консервований горошок додавайте за бажанням. Червоний цибулю можна замінити зеленим, фіолетовим або звичайним ріпчастою. Тим, хто ще не знає, що таке каперси, скажу кілька слів про цю рослину. Те, що ми їмо в солоному або маринованому вигляді, це бутончікі нераспустившихся квітів. Каперси використовують в салатах, м'ясних і рибних стравах, а також в соусах.
- Картопля - 3 штуки
- Яйця курячі - 4 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Каперсами - 2 Ст. Ложки
- Варена ковбаса - 300 грам
- Огірок маринований - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату"Олів'є" .
Картопля зваріть, охолодити і очистити. Після наріжте кубиками і викладіть в миску. Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і дрібно наріжте. Викладіть в миску.
Морква зваріть, охолодити і очистити. Потім дрібно наріжте.
Додайте каперси.
Цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте в салат.
Варену ковбасу наріжте дрібними кубиками, додайте в салат.
Мариновані або солоні огірки наріжте кубиками і додайте в салат.
Салат заправте майонезом і сметаною.
Salat сіль, поперчіть за смаком і перемішайте.
Салат"Олів'є" з kapersami Готовий. Можна подавати до столу.