Рецепт Овочі по-сицилійський з каперсами фото

Овочі по-сицилійський з каперсами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі
Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінне блюдо для різноманітності, обіду або вечері. Овочі по-сицилійський з каперсами - класичний сицилійський рецепт, саму страву виходить таким же"теплим" . Гра півтонів у вигляді овочів чудова.

Опис приготування:

Овочевий соус, мариновані каперси і оливки чудово гармонують з оцтом і цукром, утворюючи маринад. Спеції потрібно підбирати правильно, але залиште тільки паприку і суміш перців. Все інше зроблять овочі і соус. Ця страва просякнуте духом Сицилії, де овочі таким чином готують в кожному будинку. Перенесіть і на свою кухню трохи сонця і гарного настрою.

  • Баклажан - 2 штуки
  • Селера - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Оливки - 200 грам
  • Помідор - 400 грам
  • Кедрові горіхи - 20 грам
  • Тростинний цукор - 70 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Базилік і спеції - За смаком
  • Каперсами - 1 Ст. Ложок
  • Оцет - 1 Ст. Ложок
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 1
1. Пропоную Вашій увазі тепле друкувати в блюдо з овочів, яке стане основним для обіду всією сім'єю. Овочі по-сицилійський з каперсами подаються в гарячому вигляді і під час приготування цієї страви є один маленький секрет, про який я розповім далі.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 2
2. Наріжте баклажани кубиками і посоліть їх. Це потрібно для того, щоб пішла гіркота.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 3
3. Я викладаю зазвичай їх в спеціальну каструлю з дірочками, щоб гіркота відразу йшла. Це можна зробити і в звичайному друшляку.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 4
4. Поставте під прес на 20-30 хвилин, а тим часом займіться іншими овочами.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 5
5. Наріжте селера і замочіть в холодній воді.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 6
6. Нехай селера так постоїть близько 10 хвилин, після чого поміняйте воду і проваріть його хвилин 10 в підсоленій воді.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 7
7. Цибуля я шаткую півкільцями.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 8
8. Томатну пасту я зазвичай змішую з помідорами до однорідного стану.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 9
9. Тепер обсмажуємо цибулю, баклажани і селеру на трьох різних сковорідках.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 10
10. До цибулі додаємо оливки, каперси і кедрові горішки. Прожарюємо пару хвилин при постійному помішуванні.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 11
11. Вливаємо томатну пасту з помідорами і тушкуємо ще 5 хвилин.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 12
12. З'єднуємо баклажани з селерою і основний сковородою з цибулею. Додаємо трохи цукру.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 13
13. І оцет. Це і є наш секрет. Консервовані каперси з оливками прекрасно поєднуються, утворюючи гармонійний смак.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 14
14. tusim навколо 10 хвилин при постійному помішуванні.
овочі по-сицилійський з каперсами - фото крок 15
15. Спеції та сіль додавайте до смаку. Перед подачею прикрасьте базиліком або зеленню петрушки.

Схожі рецепти