Лосось у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Лосось у фользі - найпростіший спосіб приготування риби без додавання зайвих інгредієнтів. Виходить дуже смачно і корисно. І необхідно, тому що рибу треба їсти хоча б 1 раз на тиждень.
Так само можна приготувати і будь-яку іншу рибу, наприклад, свіжу скумбрію або сардини. А замість помидорчика при бажанні можна покласти солодкий червоний перець.
- Лосось свіжий - 2 скибочки
- Помідори черрі - 8 штук
- Вино біле - 1/2 склянки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Петрушка свіжа - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Форму для запікання накрийте фольгою, покладіть шматочок лосося, збризніть його оливковою олією, приправити сіллю, додайте нарізану петрушку, половинки помідорів чері і полийте рибу білим вином.
2. Акуратно загорніть рибу в фольгу, добре закріпивши її краю, і запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
3. Подайте рибу гарячої. Смачного!