Лосось під соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачна запечена риба на вечерю - це вдале рішення на кожен день. Але якщо взяти дорожчу рибу і зробити хорошу заливку, то страва буде гідного будь-якого торжества. Спробуйте приготувати!
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати лосося під соусом в духовці. До нього найкраще підходить вершкове доповнення, тоді філе буде м'яким і соковитим. Не забудьте додати аромат, адже саме через нього прокидається апетит. На гарнір підійде рис, картопля або легкий салат.
- Лосось - 900 грам
- Крем - 500 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Кріп - 0, 5 пучка
- Білий мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Рибу помийте, почистіть і наріжте порційними шматочками.
Промитий кріп і очищений часник подрібніть в блендері.
Додайте в блендер перець, сметану і сіль. Подрібніть соус ще раз.
Лук почистіть і наріжте півкільцями. У форму для запікання влийте масло і покладіть половину цибулі.
Зверху покладіть лосось. Залийте його соусом, а потім викладіть залишився лук.
Випікайте блюдо при 180 градусах протягом 40 хвилин. Приємного вам апетиту!