Рецепт Локшина з соусом теріякі фото

Локшина з соусом теріякі
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня , Китайська кухня
Овочі, Птах, Курка, Морква, Цибуля, Локшина, Яєчна локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Тим, хто любить прості страви з локшиною в азіатському стилі, рекомендую подивитися, як приготувати локшину з соусом теріякі. Готувати локшину будемо з курочкою і набором овочів. Буде смачно!

Для цієї страви використовувала залишилася від обіду запечену курочку. Але ви можете її швидко обсмажити на сковороді.

Якщо ви не знайшли паростки квасолі, то візьміть будь-які інші. А бамбук можна знайти в консервованому вигляді в супермаркеті.

  • Яєчна локшина - 300 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Курка смажена - 220 грам (або запечена)
  • Морква - 1 штука
  • Стебла бамбука - 60 грам (консервовані)
  • Паростки квасолі - 60 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Теріякі соус - 120 мілілітрів
  • Олія кунжутна - 1 Чайна ложка
локшина з соусом теріякі - фото крок 1
Насамперед зваріть локшину за інструкцією на упаковці.
локшина з соусом теріякі - фото крок 2
Курку поріжте дрібно, подрібніть всі овочі, підготуйте інші інгредієнти.
локшина з соусом теріякі - фото крок 3
Розігрійте масло на сковороді і обсмажте моркву, бамбук і паростки квасолі. Додайте зелену цибулю. Потім додайте курку і соус, перемішайте.
локшина з соусом теріякі - фото крок 4
Додайте локшину і кунжутне масло, прогрійте пару хвилин.
локшина з соусом теріякі - фото крок 5
Все готово. Можна подавати.

Схожі рецепти