Локшина з соусом теріякі
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто любить прості страви з локшиною в азіатському стилі, рекомендую подивитися, як приготувати локшину з соусом теріякі. Готувати локшину будемо з курочкою і набором овочів. Буде смачно!
Для цієї страви використовувала залишилася від обіду запечену курочку. Але ви можете її швидко обсмажити на сковороді.
Якщо ви не знайшли паростки квасолі, то візьміть будь-які інші. А бамбук можна знайти в консервованому вигляді в супермаркеті.
- Яєчна локшина - 300 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Курка смажена - 220 грам (або запечена)
- Морква - 1 штука
- Стебла бамбука - 60 грам (консервовані)
- Паростки квасолі - 60 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Теріякі соус - 120 мілілітрів
- Олія кунжутна - 1 Чайна ложка
Насамперед зваріть локшину за інструкцією на упаковці.
Курку поріжте дрібно, подрібніть всі овочі, підготуйте інші інгредієнти.
Розігрійте масло на сковороді і обсмажте моркву, бамбук і паростки квасолі. Додайте зелену цибулю. Потім додайте курку і соус, перемішайте.
Додайте локшину і кунжутне масло, прогрійте пару хвилин.
Все готово. Можна подавати.