Локшина зі свининою в соусі теріякі
(покроковий рецепт з фото)
Локшина зі свининою в соусі теріякі - це досить незвичайне і екзотичну страву, яке дуже популярно на Сході. Його часто подають в ресторанах, але це не означає, що ви не приготуєте його самі.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати локшину з свининою в соусі теріякі, то не забудьте прочитати цей рецепт і зберегти його в свою кулінарну книгу. Це відмінне блюдо на всі випадки життя. Навряд чи хтось у вашій родині відязикаться його випробувати!
- Свинина - 200 грам
- Локшина - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Квасоля стручкова - 70 грам
- Соус теріякі - 50 мілілітрів
- Сіль, перець, кунжут - За смаком
Свинину обмийте і зачистите. Наріжте на шматочки. Вони повинні бути довгими і тонкими. Покладіть в скляну або пластикову ємність, залийте соусом теріякі, додайте натертий на тертці часник, перець, сіль. Залиште маринуватися на кілька годин.
Кабачок і моркву почистіть і вимийте. Перець промийте під проточною водою і очистіть від насіння. Наріжте овочі соломкою (якомога тонше).
Сковорідку вок розігрійте на плиті, влийте в неї рослинне масло. Викладіть м'ясо, обсмажуйте його до готовності. На це піде трохи часу, так як шматочки м'яса досить тонкі. Локшину відваріть до готовності в підсоленій воді.
До готового м'яса в сковорідку додайте нарізані соломкою овочі. Також покладіть до м'яском перець чилі і соус теріякі. Обсмажуйте всі інгредієнти сім хвилин, щоб морква стала м'якою.
Стручковую фасоль разморозьте, якщо вона була замороженою. Киньте її до решти інгредієнтів в сковороду. Обсмажуйте ще хвилин п'ять. Додайте локшину, перемішайте. Можна подавати готову страву до столу.