Рецепт Локшина зі свининою в соусі теріякі фото

Локшина зі свининою в соусі теріякі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Свинина, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Локшина зі свининою в соусі теріякі - це досить незвичайне і екзотичну страву, яке дуже популярно на Сході. Його часто подають в ресторанах, але це не означає, що ви не приготуєте його самі.

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати локшину з свининою в соусі теріякі, то не забудьте прочитати цей рецепт і зберегти його в свою кулінарну книгу. Це відмінне блюдо на всі випадки життя. Навряд чи хтось у вашій родині відязикаться його випробувати!

  • Свинина - 200 грам
  • Локшина - 150 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Квасоля стручкова - 70 грам
  • Соус теріякі - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець, кунжут - За смаком
локшина зі свининою в соусі теріякі - фото крок 1
Свинину обмийте і зачистите. Наріжте на шматочки. Вони повинні бути довгими і тонкими. Покладіть в скляну або пластикову ємність, залийте соусом теріякі, додайте натертий на тертці часник, перець, сіль. Залиште маринуватися на кілька годин.
локшина зі свининою в соусі теріякі - фото крок 2
Кабачок і моркву почистіть і вимийте. Перець промийте під проточною водою і очистіть від насіння. Наріжте овочі соломкою (якомога тонше).
локшина зі свининою в соусі теріякі - фото крок 3
Сковорідку вок розігрійте на плиті, влийте в неї рослинне масло. Викладіть м'ясо, обсмажуйте його до готовності. На це піде трохи часу, так як шматочки м'яса досить тонкі. Локшину відваріть до готовності в підсоленій воді.
локшина зі свининою в соусі теріякі - фото крок 4
До готового м'яса в сковорідку додайте нарізані соломкою овочі. Також покладіть до м'яском перець чилі і соус теріякі. Обсмажуйте всі інгредієнти сім хвилин, щоб морква стала м'якою.
локшина зі свининою в соусі теріякі - фото крок 5
Стручковую фасоль разморозьте, якщо вона була замороженою. Киньте її до решти інгредієнтів в сковороду. Обсмажуйте ще хвилин п'ять. Додайте локшину, перемішайте. Можна подавати готову страву до столу.

Схожі рецепти