Яловичина в соусі теріякі
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина в соусі теріякі - це саме те блюдо, яким прийнято захоплюватися. Ніжні шматочки м'яса в пікантному терияки в поєднанні з шматочками брокколі і зеленою цибулею. Дуже смачно!
Яловичина в соусі теріякі - це ідеальне доповнення для будь-якого гарніру. Мені подобається подавати м'ясо з картопляним пюре або макаронами. Зазначених інгредієнтів вистачить, щоб приготувати чотири повноцінних порції для дорослих. Дивіться, як приготувати яловичину в соусі теріякі, і готуйте із задоволенням.
Смачного!
- Яловичина - 400 грам
- Брокколі - 200 грам
- Маринад терияки - 100 мілілітрів
- Мед - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
М'ясо промийте, обсушити і наріжте шматочками.
Подрібніть часник. Змішайте половину часнику з м'ясом.
Додайте мед і маринад терияки.
Маринують м'ясо 2 години в холодильнику.
Обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену цибулю і часник, що залишився. Викладаємо м'ясо і смажимо все разом 5 хвилин.
Додайте ще трохи маринаду. Перемішайте.
В кінці додаємо брокколі, яку потрібно розібрати на суцвіття. Готуйте до загустіння маринаду і м'якості м'яса.
Смачного!