Рецепт Яловичина в соусі теріякі фото

Яловичина в соусі теріякі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина в соусі теріякі - це саме те блюдо, яким прийнято захоплюватися. Ніжні шматочки м'яса в пікантному терияки в поєднанні з шматочками брокколі і зеленою цибулею. Дуже смачно!

Яловичина в соусі теріякі - це ідеальне доповнення для будь-якого гарніру. Мені подобається подавати м'ясо з картопляним пюре або макаронами. Зазначених інгредієнтів вистачить, щоб приготувати чотири повноцінних порції для дорослих. Дивіться, як приготувати яловичину в соусі теріякі, і готуйте із задоволенням.

Смачного!

  • Яловичина - 400 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Маринад терияки - 100 мілілітрів
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
яловичина в соусі теріякі - фото крок 1
М'ясо промийте, обсушити і наріжте шматочками.
яловичина в соусі теріякі - фото крок 2
Подрібніть часник. Змішайте половину часнику з м'ясом.
яловичина в соусі теріякі - фото крок 3
Додайте мед і маринад терияки.
яловичина в соусі теріякі - фото крок 4
Маринують м'ясо 2 години в холодильнику.
яловичина в соусі теріякі - фото крок 5
Обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену цибулю і часник, що залишився. Викладаємо м'ясо і смажимо все разом 5 хвилин.
яловичина в соусі теріякі - фото крок 6
Додайте ще трохи маринаду. Перемішайте.
яловичина в соусі теріякі - фото крок 7
В кінці додаємо брокколі, яку потрібно розібрати на суцвіття. Готуйте до загустіння маринаду і м'якості м'яса.
яловичина в соусі теріякі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти