Локшина по-корейськи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Тенденція загальної глобалізації дуже сильно відбивається в кулінарних традиціях. Вже складно уявити багато меню, наприклад, без азіатських страв. Я їх, наприклад, готую досить часто, і вам раджу!
Пропоную вам відмінний (на мій погляд) варіант, як приготувати локшину по-корейськи зі свининою, або по-іншому - удон. І як би страшенно не звучала назва цієї страви, насправді все досить просто. Головна родзинка блюда - це соєвий соус, який дуже вдало поєднує всі складові разом. Виходить пікантне і ситне гаряча страва!
- Стручковая фасоль - 200 грам
- Свинина - 400 грам
- Локшина удон - 1 штука (пачка)
- Перець болгарський - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Соєвий соус - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Кунжут - За смаком
М'ясо помийте, видаліть з нього зайвий жир, наріжте середніми шматочками.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte.
Перець помийте, видаліть у нього насіння і плодоніжки, наріжте сам овоч соломкою.
Обсмажте м'ясо до золотистого кольору, потім додайте до нього цибулю.
Потім - квасоля і перець. Перемішайте все, тушкуйте страву протягом приблизно 2 хвилин.
Влийте соєвий соус, ще раз перемішайте. Смажте протягом однієї хвилини.
У підсоленому окропі відваріть локшину до готовності, потім відкиньте її в друшляк і промийте. Влийте в неї соєвий соус.
В кінці змішайте локшину з інгредієнтами зі сковороди і прикрасьте блюдо кунжутом. Смачного!