Лобіо з червоної квасолі консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Відоме грузинське блюдо - лобіо з червоної квасолі консервованої в домашніх умовах вважається відмінним варіантом для святкового і навіть пісного столу. Готувати його можна різними способами.
Готують лобіо з червоної квасолі консервованої в домашніх умовах традиційним способом - з додаванням томатної пасти і спецій. Особливу пікантність блюду додасть м'ята, волоський горіх і тархун. Вибирайте кількість цих інгредієнтів з обережністю, щоб смаки були гармонійними.
- Квасоля консервована - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- kindza - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Ця страва готується на основі квасолі з додаванням спецій і томатів. Консервованої червоної квасолі нам знадобиться дві банки.
2. Лук потрібно дрібно нарізати і відправити на сковороду смажитися. Постійно помішуйте, щоб він не пригоріла.
3. Коли цибуля почне золотитися, додаємо до нього три столові ложки томатної пасти. Перемішуємо і смажимо ще пару хвилин на слабкому вогні.
4. Заливаємо склянкою води і тушкуємо лобіо близько 3 хвилин. В кінці вводимо квасоля, перемішуємо і тушкуємо до того моменту, поки не википить вода.
5. Поки гаситься квасоля, нарізаємо перець, зелень і часник. Додаємо всі спеції за смаком, солимо і доводимо до готовності.
6. Коли вся рідина піде - блюдо готово. Подавати його можна в холодному і гарячому вигляді.
7. Спробуйте додати до нього м'яту і тархун, і побачите, як смаки зіллються в єдиній гармонії. Смачного!