Рецепт Лобіо з червоної квасолі консервованої фото

Лобіо з червоної квасолі консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарніри
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Відоме грузинське блюдо - лобіо з червоної квасолі консервованої в домашніх умовах вважається відмінним варіантом для святкового і навіть пісного столу. Готувати його можна різними способами.

Опис приготування:

Готують лобіо з червоної квасолі консервованої в домашніх умовах традиційним способом - з додаванням томатної пасти і спецій. Особливу пікантність блюду додасть м'ята, волоський горіх і тархун. Вибирайте кількість цих інгредієнтів з обережністю, щоб смаки були гармонійними.

  • Квасоля консервована - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • kindza - За смаком
  • Спеції - За смаком
лобіо з червоної квасолі консервованої - фото крок 1
1. Ця страва готується на основі квасолі з додаванням спецій і томатів. Консервованої червоної квасолі нам знадобиться дві банки.
лобіо з червоної квасолі консервованої - фото крок 2
2. Лук потрібно дрібно нарізати і відправити на сковороду смажитися. Постійно помішуйте, щоб він не пригоріла.
лобіо з червоної квасолі консервованої - фото крок 3
3. Коли цибуля почне золотитися, додаємо до нього три столові ложки томатної пасти. Перемішуємо і смажимо ще пару хвилин на слабкому вогні.
лобіо з червоної квасолі консервованої - фото крок 4
4. Заливаємо склянкою води і тушкуємо лобіо близько 3 хвилин. В кінці вводимо квасоля, перемішуємо і тушкуємо до того моменту, поки не википить вода.
лобіо з червоної квасолі консервованої - фото крок 5
5. Поки гаситься квасоля, нарізаємо перець, зелень і часник. Додаємо всі спеції за смаком, солимо і доводимо до готовності.
лобіо з червоної квасолі консервованої - фото крок 6
6. Коли вся рідина піде - блюдо готово. Подавати його можна в холодному і гарячому вигляді.
лобіо з червоної квасолі консервованої - фото крок 7
7. Спробуйте додати до нього м'яту і тархун, і побачите, як смаки зіллються в єдиній гармонії. Смачного!

Схожі рецепти