Рецепт Лобіо з червоної квасолі з м'ясом фото

Лобіо з червоної квасолі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля, Яловичина, Червона квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Лобі

Для любителів пряної і ароматною грузинської кухні пропонуємо рецепт, як приготувати лобіо з червоної квасолі з м'ясом. Смачне і ситне блюдо, яке відмінно урізноманітнює повсякденний раціон сім'ї.

Лобіо - це традиційне блюдо, яке представляє грузинську кухню. Його готують не тільки в ресторанах Грузії, а й по всьому світу. Існує багато рецептів його приготування, серед яких кожен може вибрати підходящий для себе. Його можна готувати з червоною, звичайної або стручкової квасолі. У більшості випадків для отримання аромату і пікантного смаку до нього додають волоські горіхи, гранат, а також різні спеції і трави.

  • Червона квасоля - 0, 5 кілограма
  • Яловичина - 0, 6 кілограма
  • Томати - 0, 6 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Braai - 1 пучок
  • Орегано - За смаком
  • Сіль - За смаком
лобіо з червоної квасолі з м'ясом - фото крок 1
1. Насамперед займемося червоною квасолею: замочуємо її на кілька годин у холодній воді, а краще на ніч, після чого відварюємо до повної готовності. Варену квасолю трохи розминаємо ложкою.
лобіо з червоної квасолі з м'ясом - фото крок 2
2. М'ясо зачищаємо і моєму, нарізаємо невеликими шматками і перекладаємо в глибоку сковороду, заливаємо водою і тушкуємо 25 хвилин, після чого нарізаємо кубиками цибулю і відправляємо його до м'яса, тушкуємо все до повної готовності м'яса.
лобіо з червоної квасолі з м'ясом - фото крок 3
3. Томати бланшируємо, після чого нарізаємо кубиками, часник чистимо і моєму, нарізаємо невеликими шматочками. Зелень миємо й рубаємо, все додаємо до м'яса і тушкуємо ще 10-15 хвилин.
лобіо з червоної квасолі з м'ясом - фото крок 4
4. У самому кінці додаємо відварену квасолю і варимо ще 5-7 хвилин, додаємо до смаку сіль. Вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою, наполягаємо ще 20 хвилин, після чого страва готова!

Схожі рецепти