Рецепт Лобіо з червоної квасолі по-грузинськи фото

Лобіо з червоної квасолі по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Лобіо готують різними способами. Даний рецепт приготування лобіо більше популярний в західних регіонах Грузії, але це блюдо з задоволенням готують на кухнях різних країн світу (в тому числі і у нас).

Опис приготування:

Від традиційного лобіо це блюдо відрізняється тим, що нічого не потрібно гасити. Рецепт максимально легкий і простий. Єдине, що потрібно зробити - заздалегідь замочити і відварити квасолю. Чим довше квасоля буде замоченої, тим швидше вона приготується.

  • Червона квасоля - 1 склянок
  • Ріпчаста цибуля - 1 штук
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 1
1. Перед початком приготування цієї страви нам потрібно замочити квасолю в холодній воді. Залиште її на ніч, а якщо немає такої можливості, то мінімум на 3 годину. Потім варите в несолоної воді до тих пір, поки на ній не з'являться тріщинки.
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 2
2. Потім готову квасолю відкиньте на друшляк і залиште, поки не приготуються овочі.
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 3
3. Подрібнюємо цибулю.
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 4
4. Також дрібно нарізаємо часник.
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 5
5. І волоські горіхи. Тепер все потрібно буде обсмажити.
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 6
6. Відразу обсмажуємо цибулю, потім додаємо часник, а в середині смаження вводимо волоські горіхи. Смажимо все на рослинному маслі.
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 7
7. Тим часом беремо толкушку і трохи придавлюємо квасоля.
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 8
8. Додаємо нашу лушпиння піджарку і нашатковану зелень (в даному випадку це кінза).
лобіо з червоної квасолі по-грузинськи - фото крок 9
9. Все перемішуємо і подаємо до столу. Цей рецепт приготування лобіо з червоної квасолі по-грузинськи дуже простий і швидкий (не потрібно нічого гасити).

Схожі рецепти