Рецепт Лобіо з квасолі по-грузинськи фото

Лобіо з квасолі по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Наведіть в захват Ваших друзів і гостей цим прекрасним національним блюдом! Традиційний рецепт лобіо з квасолі по-грузинськи допоможе Вам у цьому.

Опис приготування:

Справжня грузинська кухня не може бути не смачною. Одна з головних її особливостей - це використання різноманітних спецій. Так, для приготування лобіо з квасолі по-грузинськи раджу Вам обов'язково взяти хмелі-сунелі - це просто унікальна суміш! Дане блюдо також відмінно поєднується з волоськими горіхами - горіхи теж один з основних інгредієнтів у грузин. Заздалегідь замочіть і відваріть квасоля, щоб прискорити процес готування. Дивимося нижче, як готувати лобіо з квасолі по-грузинськи.

  • Червона квасоля - 250 грам
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Винний оцет - 50 грам
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Спеції - За смаком
лобіо з квасолі по-грузинськи - фото крок 1
Підготуйте всі Ваші інгредієнти.
лобіо з квасолі по-грузинськи - фото крок 2
Дрібно ріжемо цибулю, часник і половинку перцю чилі.
лобіо з квасолі по-грузинськи - фото крок 3
Дрібно ріжемо потім кінзу (можна ще й базиліка взяти). Горіхи подрібнюємо в блендері.
лобіо з квасолі по-грузинськи - фото крок 4
Обсмажуємо цибулю в маслі.
лобіо з квасолі по-грузинськи - фото крок 5
Додаємо до цибулі квасоля.
лобіо з квасолі по-грузинськи - фото крок 6
Викладаємо квасоля в миску, додаємо горіхи, зелень, часник, перець, оцет і масло. А також спеції. Добре перемішуємо. Можна подавати як гарячим, так і холодним. Смачного)

Схожі рецепти