Лобіо з квасолі по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Наведіть в захват Ваших друзів і гостей цим прекрасним національним блюдом! Традиційний рецепт лобіо з квасолі по-грузинськи допоможе Вам у цьому.
Справжня грузинська кухня не може бути не смачною. Одна з головних її особливостей - це використання різноманітних спецій. Так, для приготування лобіо з квасолі по-грузинськи раджу Вам обов'язково взяти хмелі-сунелі - це просто унікальна суміш! Дане блюдо також відмінно поєднується з волоськими горіхами - горіхи теж один з основних інгредієнтів у грузин. Заздалегідь замочіть і відваріть квасоля, щоб прискорити процес готування. Дивимося нижче, як готувати лобіо з квасолі по-грузинськи.
- Червона квасоля - 250 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Цибулина - 1 штука
- Винний оцет - 50 грам
- Пучок кінзи - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі Ваші інгредієнти.
Дрібно ріжемо цибулю, часник і половинку перцю чилі.
Дрібно ріжемо потім кінзу (можна ще й базиліка взяти). Горіхи подрібнюємо в блендері.
Обсмажуємо цибулю в маслі.
Додаємо до цибулі квасоля.
Викладаємо квасоля в миску, додаємо горіхи, зелень, часник, перець, оцет і масло. А також спеції. Добре перемішуємо. Можна подавати як гарячим, так і холодним. Смачного)