Рецепт Літні щі фото

Літні щі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка
Низькокалорійні
На обід, Літні
Супи, Щи

До настання літа залишилося всього кілька днів, але на прилавках магазинів і ринків вже з'явилися свіжі овочі. Саме час зварити літні щі, яскраві, ароматні, пахнуть влітку!

Приготувати літні щі простіше простого, можна варити на м'ясному або курячому бульйоні, як в даному рецепті, послідовність приготування вказана в покрокової інструкції. Головне, готуйте із задоволенням!

  • Курка - 500 грам (будь-які частини)
  • Вода - 2, 5 L
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Капуста - 120 грам (молода, свіжа)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кріп - 15 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Картопля - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
літні щі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
літні щі - фото крок 2
Залийте частини курки водою і зваріть бульйон.
літні щі - фото крок 3
Поки вариться курячий бульйон, зробіть нарізку овочів, нашинкуйтекапусту.
літні щі - фото крок 4
Цибулю і моркву наріжте кубиком.
літні щі - фото крок 5
Кубиком наріжте помідор, болгарський перець - соломкою.
літні щі - фото крок 6
Великим кубиком наріжте картоплю.
літні щі - фото крок 7
На розігріту сковороду влийте рослинне масло і обсмажити цибулю і моркву до напівготовності.
літні щі - фото крок 8
Додайте в зажарку болгарський перець і помідор, продовжуйте обжарку.
літні щі - фото крок 9
З готового бульйону вийміть м'ясо, відокремте його від кісток, бажано процідити через сито, після чого додайте картоплю в бульйон і варіть до напівготовності, сіль за смаком.
літні щі - фото крок 10
Додайте капусту і варіть до такої міри готовності, яку любите.
літні щі - фото крок 11
Подрібніть кріп або петрушку, часник, приготуйте лавровий лист.
літні щі - фото крок 12
Додайте овочеву зажарку, покладіть кріп, часник, лавровий лист, доведіть до кипіння, щі готові.
літні щі - фото крок 13
Подавайте літні щі зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти