Літні бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Літні бутерброди з зеленню, сиром і йогуртом - прості в приготуванні, але дуже добре йдуть в літню спеку бутерброди, іноді навіть замінюють повноцінний прийом їжі. Просто, смачно і недорого.
Літні бутерброди, або просто бутерброди з намазуванням з сиру, зелені і часнику - вельми звичайні і пересічні бутерброди, але все-таки поєднання продуктів - дуже добре, і тому не можу не поділитися цим рецептом. Такі бутерброди, звичайно, на красиво оформлений святковий стіл поставиш чи, проте як звичайний буденний перекус вони йдуть чудово.
- Хліб - 10 скибочок
- Зелень - 200 грам(Braai, петрушка, кріп, салат листовий)
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 100 грам
- Йогурт - 50 мілілітрів
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Шинка - 50 грам
Гарненько промиваємо зелень від піску і сміття.
Зелень (за винятком листового салату) і часник дрібно рубаємо.
Змішуємо зелень і часник, туди ж натираємо сир.
Перемішуємо все це справа з йогуртом (можна і з майонезом, але буде куди більш ласий).
Хліб підсушують на сковороді або в тостері.
Намазуємо отриману сирну масу на підсушений хліб. Власне, на цьому етапі приготування бутербродів можна закінчити, але…
…але ми зверху викладемо ще тонкі скибочки шинки, ковбаси, помідорів, огірків - всього, що вам подобається і з чим ви готуєте звичайні бутерброди.
Нарешті, кожен бутерброд прикрашаємо листом салату. Літні бутерброди готові. Смачного!