Листковий рулет з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування листкового рулету з шинкою і сиром - дуже просте, ситне, але легке блюдо з пікантною заправкою, воно прекрасне як в гарячому, так і в холодному вигляді!
Рулет можна готувати цілком, а можна порізати відразу на порційні шматочки, як вам зручніше. Час приготування не змінюється. Тільки заправка тоді просто буде поверх тесту налита і все. Для приготування листкового рулету з шинкою і сиром ви можете купити готове тісто (одну упаковку), а можете приготувати листкове тісто за рецептом на сайті.
- Листкове тісто - 400 грам
- Шинка - 350 грам
- Сир - 12 скибочок
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Zernistaya гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Мак - 1 Ст. Ложка
Тісто готове розкачайте в прямокутник.
Рівномірно викладіть шинку одним шаром, а неї - сир.
Рулет загорніть щільно.
Поріжте на рівні міні рулети, всього у мене вийшло 12 шматочків
Форму для запікання змастіть маслом рослинним. Викладіть в неї рулети.
Тепер заправка: розтопіть масло вершкове, в нього додайте гірчицю і мак.
Полийте рулети рівномірно заправкою і відправте в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин.
Ось такий золотистий готовий листковий рулет з шинкою і сиром у мене вийшов. Смачного!