Курячий рулет з сиром і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете розповім, як приготувати курячий рулет з сиром і шинкою - неймовірно апетитний, соковитий всередині і з рум'яною скоринкою? Це чудове блюдо як для свята, так і на кожен день. Спробуйте!
Це досить простий, але при цьому вельми оригінальний варіант курячого рулетика. Чудове поєднання шинки і двох видів сиру в начинці надають йому приголомшливу пікантність і вишуканість. При цьому завжди можна додатково використовувати за смаком овочі або гриби, наприклад. Крім твердого сиру, в рулетик можна додати також м'який плавлений, буде теж дуже смачно!
- Куряча грудка - 3 штуки
- Шинка - 100 грам
- Сир - 100 грам(+ з блакитною пліснявою за бажанням)
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Відразу ж потрібно зробити дві речі: включати 180 градусів духовку і відбийте кожен шматочок філе. Найкраще використовувати для цього харчову плівку або щільний пакет, щоб не порвати філе.
2. Далі на відбитий пласт філе викладіть тонкі скибочки шинки.
3. Після - сир. В даному випадку це і твердий, нарізаний тонко, і з блакитною пліснявою, нарізаний брусочками.
4. Звертайте дуже акуратно рулет, а після закріпіть його краю. Викладіть рулет у жароміцних форму.
5. Спинний сіль, можна поперчити за смаком. За допомогою пензлика змастіть трохи оливковою олією і відправте форму в духовку. Запікайте приблизно 30-35 хвилин до рум'яності.