Рецепт Курячий рулет з шинкою і сиром фото

Курячий рулет з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Шинка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

М'яке куряче філе завжди поза конкуренцією на моїй кухні. Додайте до нього гарнір, соус або начинку, і ви точно порадуєте свою сім'ю смачним блюдом. Якщо шукайте щось нове, то цей рецепт в допомогу.

Опис приготування:

На гарнір для цього варіанту підійде печена або відварну картоплю. Також додайте вершковий соус, який підкреслить м'яку текстуру грудки. Про те, як приготувати курячий рулет з шинкою і сиром, розказано в покрокової інструкції. Всередині буде плавлення начинка, а зовні апетитна хрустка скоринка.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Шинка - 200 грам
  • Твердий сир - 120 грам
  • Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
курячий рулет з шинкою і сиром - фото крок 1
1. На дрібній тертці натріть сир, а шинку наріжте тонкою соломкою. Інгредієнти перемішайте.
курячий рулет з шинкою і сиром - фото крок 2
2. Грудки надріжте так, щоб вони відкрилися як книжки.
курячий рулет з шинкою і сиром - фото крок 3
3. Потім філе відбийте молоточком, накривши його харчовою плівкою. Потім присолите.
курячий рулет з шинкою і сиром - фото крок 4
4. Після цього в центр кожної грудки викладіть начинку. Загорніть її акуратно в курку, зробивши рулет.
курячий рулет з шинкою і сиром - фото крок 5
5. Підготуйте 3 тарілки для панірування. В першу всипте борошно, в другу сухарі, а в третій збийте яйця.
курячий рулет з шинкою і сиром - фото крок 6
6. Тепер умочіть курячі рулети в борошно, потім в яйця, а в кінці в сухарі.
курячий рулет з шинкою і сиром - фото крок 7
7. Обсмажте курку з трьох сторін до золотистої скоринки по 2 хвилини з кожного.
курячий рулет з шинкою і сиром - фото крок 8
8. Запікайте рулети 10 хвилин в духовці при 200 градусах. Подавайте блюдо з гарніром, нарізавши його шматочками. Смачного!

Схожі рецепти