Рецепт Курячий рулет з сиром і зеленню фото

Курячий рулет з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Зелень
Дієтичне харчування
На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Святкове меню чудово доповнить цей нескладний, але вельми цікавий рецепт. Ніжне куряче філе з апетитною начинкою - це дуже смачно, красиво, так що рекомендую взяти на замітку це блюдо.

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами досить простим, навіть для новачка на кухні, варіантом, як приготувати курячий рулет з сиром і зеленню. Щоб начинка виглядала більш апетитно в розрізі, рекомендую додати яскравий акцент: скибочку солодкого перцю або моркви, наприклад. Що стосується спеції, то тут я раджу використовувати по мінімуму. Досить солі і перцю, а до зелені - часнику, щоб рулет був смачним і ароматним.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Зелень - 0.5 пучка
  • Часник - 1-4 зубчиків
  • Сир - 70 грам
  • Солодкий перець - 1 штука (по бажанню)
  • Сіль і спеції - 1 За смаком
курячий рулет з сиром і зеленню - фото крок 1
1. Куряче філе вимийте, обсушити і відбийте злегка. Важливо при цьому не пошкодити його, інакше рулет НЕ буде цілісним. Найкраще викласти філе між харчовою плівкою і відбити.
курячий рулет з сиром і зеленню - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть зелень, подрібніть. Додайте пропущений через прес часник. Очистіть солодкий перець і наріжте тонкими скибочками. Такими ж смужками поріжте сир.
курячий рулет з сиром і зеленню - фото крок 3
3. Сіль файл, додайте чорний перець і паприку за смаком. Розподіліть зелень з часником. Викладіть перець і сир.
курячий рулет з сиром і зеленню - фото крок 4
4. Щільно загорніть рулетом. Перев'яжіть так, щоб він добре тримав форму. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажте рулет на сильному вогні з усіх боків до утворення скоринки.
курячий рулет з сиром і зеленню - фото крок 5
5. Після перекладіть на деко і відправте в духовку. Запікайте при температурі 180 градусів близько 20 хвилин до готовності. Після остудіть і перед подачею на стіл наріжте гострим ножем на акуратні скибочки.

Схожі рецепти