Листковий пиріг з брокколі і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Усім шанувальникам простої домашньої випічки рекомендую взяти на замітку цей приголомшливий рецепт. Апетитна начинка на хрусткому коржі - це відмінне поєднання, яким ви точно залишитеся задоволені.
Пропоную Вашій увазі найпростіший спосіб, як приготувати листковий пиріг з брокколі і шинкою в яєчно-молочної заливці. Його головний плюс в тому, що він приголомшливо ніжний і смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді. Такий пиріг прекрасно підійде для ситного сніданку, перекусу, обіду або вечері, наприклад. При мінімумі зусиль ви отримаєте приголомшливий результат. Дуже раджу спробувати повторити рецепт будинку.
- Тісто листкове - 300 грам
- Шинка - 250 грам
- Сир - 150 грам
- Брокколі - 250 грам
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
1. У жароміцних форму викладіть розкачане листкове тісто. Наріжте кубиками шинку, розподіліть її по тесту. Зверху присипте тертим сиром і викладіть броколі, розділивши її на суцвіття.
2. Яйця збийте в глибокій мисці з молоком. Додайте сіль і перець за смаком. Вилийте акуратно на корж і відправте форму в розігріту до 180 градусів духовку.
3. Випікайте пиріг близько 45 хвилин. Потім дістаньте з духовки - і нехай постоїть ще 7-10 хвилин перед подачею. Ось так, все просто і надзвичайно смачно.
Смачного!
Смачного!