Листковий пиріг з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже цікавою і неймовірно простий ідеєю, як приготувати листковий пиріг з брокколі. Ніжна начинка, хрустке тісто - відмінний варіант корисної і смачної випічки.
В даному випадку в начинку доданий також шпинат і кілька видів сиру. При бажанні ви можете приготувати листковий пиріг з брокколі в домашніх умовах і з іншими овочами або зеленню, наприклад, або з соусом. Виходить дуже смачно, пиріг буквально тане в роті. Спробуйте, і я сподіваюся, що вам сподобається.
- Брокколі - 250 грам
- Шпинат - 1 пучок (по бажанню)
- Часник - 3-4 зубчиків
- Петрушка - 0.5 пучка
- Гострий перець - 1 За смаком
- Яйце - 3 штуки
- Сир - 400 грам (твердий, моцарелла, rikotta)
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
1. Насамперед вимийте брокколі, розділіть на суцвіття і відварити в підсоленій воді хвилин 5. Після відкиньте на друшляк і остудіть.
2. У глибокій мисці з'єднайте подрібнений шпинат, брокколі, петрушку, пропущений через прес часник. Додайте сіль, перець і кілька видів сиру. Vbeyte яйця, як слід перемішайте. Також ви можете використовувати в цьому рецепті приготування листкового пирога з брокколі відварну курячу грудку.
3. Тісто розділи 2 частини, кожну розкачати на робочій поверхні. Викладіть одну частину у жароміцних форму, змащену маслом або застелену пергаментом.
4. Розподіліть рівним шаром начинку. До цього часу вже бажано розігріти духовку до 180 градусів.
5. Накрийте другою половиною тісто, ключка кінець робочого стола. Розтопіть шматочок вершкового масла, змастіть їм верх і краю пирога. Надішліть пиріг в духовку, випікайте його 45-50 хвилин.
6. Потім остудіть трохи, наріжте порційними шматочками. Листковий пиріг з брокколі в домашніх умовах можна подавати до столу.
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!