Листковий салат з шинкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і дуже смачний салат з шинкою і грибами. Красиво виглядає на святковому столі. Легкий і досить швидкий в приготуванні.
Оригінальний, гарний, яскравий, різнокольоровий листковий салат вас здивує своїм чудовим смаком і ефектним зовнішнім виглядом. Цей салат чудово прикрасить святковий стіл. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати листковий салат з шинкою і грибами.
- Шинка - 250 грам
- Опеньки мариновані - 250 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Майонез - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Картопля, морква, яйця відваріть до готовності, остудіть.
Салат викладайте шарами, кожен шар злегка змащуйте майонезом. 1 шар - відварну картоплю натертий на крупній тертці.
2 шар - дрібно нарізану зелену цибулю.
3 шар - варені яйця натерті на крупній тертці.
4 шар - мариновані опеньки.
5 шар - шинка нарізана кубиками.
6 шар - відварна морква натерта на крупній тертці.
Верх салату прикрасьте майонезом.
Верх салату прикрасьте майонезом.
Салат прикрасьте грибочками.
Листковий салат з шинкою і грибами готовий!