Салат з куркою і грибами листковий
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо за рецептом, як приготувати салат з куркою і грибами листковий, буде вашим фаворитом під час святкового застілля. Його можна приготувати заздалегідь, що полегшує підготовку до будь-якого свята.
Салати завжди були, є і будуть не тільки прикрасою столу, але і відмінною закускою. Існує величезна безліч рецептів, і з часом їх кількість тільки збільшується. У цьому салаті всі продукти відмінно поєднуються один з одним. Блюдо підійде до будь-якого свята (або зробіть його без приводу, просто так).
- Копчена курка - 250 грам
- Огірки - 150 грам
- Мариновані печериці - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Курячі відварені яйця - 4 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Ягоди смородини - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1
Печериці подрібнюю пластинками або невеликими скибочками.
2
Очищаю ріпчасту цибулю від лушпиння, нарізаю його дрібно, обсмажую на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії. Куряче м'ясо нарізаю невеликими шматочками.
3
Огірки нарізаю смужками або скибочками. Яйця чищу і натираю на крупній тертці. Мою зелена цибуля, нарізаю його пір'ям.
4
Салат укладаю шарами за допомогою кулінарного кільця: нижнім шаром кладу курку, потім огірки, гриби і цибулю, Зелена цибуля, яйця. Все шару промазують тонким шаром майонезу.
5
Прикрашаю салат пір'ям зеленого лука і ягодами смородини. Блюдо відправляю в холодильник і наполягаю мінімум 30 хвилин. Смачного!