Листковий салат з куркою і смаженими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете урізноманітнити звичне меню новеньким салатом? Я хочу запропонувати вам класну ідею. Поєднання курки, грибів, моркви по-корейськи і свіжого огірочка нікого не залишить байдужим!
Салатик можна зібрати як у великій тарілці, так і порційно. Печериці, які використовуються в даному варіанті, можна замінити і іншими улюбленими грибами. Смак приголомшливий - свіжий, ніжний і пікантний.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Гриби - 250 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Свіжий огірок - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, майонез - За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
2. Насамперед ставимо варити курку. Цибулину очищаємо, подрібнюємо.
3. Викладаємо на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Відправляємо на вогонь.
4. Обсмажуємо до легкої прозорості.
5. Паралельно моєму, обсушуємо і подрібнюємо гриби.
6. Додаємо гриби на сковороду.
7. І обсмажуємо до готовності, доповнивши за смаком сіллю і перцем за бажанням.
8. Остужаем готову курочку.
9. І нарізаємо кубиками.
10. На дно тарілки для подачі викладаємо гриби.
11. Трохи змащуємо майонезом.
12. Слідом - курка.
13. І знову шар майонезу.
14. Наступний шар - корейська морква.
15. Залишилося вимити, обсушити й подрібнити огірки.
16. І викласти зверху.
17. От і все, смачний салатик готовий. Перед подачею краще дати йому постояти в холодильнику близько години. Смачного!