Салат зі смаженими печерицями та куркою
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік, на відміну від мене, не збирається задовольнятися легкими стравами. Особливо коли він приходить ввечері голодний з роботи. І навіть салати повинні бути дуже ситними, незважаючи на основне блюдо.
Тому я шукаю нові варіанти, які легко вгамують апетит. Наприклад, я вам пропоную прочитати про те, як приготувати салат зі смаженими печерицями та куркою "ніжний" . Вельми несподіване рішення: не варити яйця, а посмажити їх. І, знати, вийшло дуже смачно і незвично.
- Куряче філе - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Яйце - 7 штук
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
У підсоленому окропі відваріть філе протягом 20 хвилин. Потім остудіть його і розділіть на дрібні волокна.
Лук подрібніть. Залийте його окропом на 20 хвилин, щоб пішла гіркота. Потім промийте цибулю під холодною проточною водою.
Кожне яйце по черзі розбивайте в миску. А потім збивайте з сіллю.
Кожне яйце окремо зажарьте в маслі на сковороді, але щоб воно не підгоріло.
Так обсмажте все яйця з двох сторін.
Остигнули яйця наріжте тонкими смужками.
Чисті печериці дрібно наріжте. Обсмажте їх до готовності в олії.
Всі продукти перемішайте з майонезом і сіллю. Салат готовий! Смачного!