Салат «Цезар» зі смаженими креветками
(покроковий рецепт з фото)
Цей легкий, апетитний і дуже смачний салатик люблять багато. Перед вами цікавий варіант, як приготувати салат "цезар" зі смаженими креветками, який я рекомендую обов'язково взяти на замітку.
З морепродуктами "цезар" такий же смачний, як і з курочкою, на мій погляд. Креветки можна, звичайно, просто відварити до готовності в підсоленій воді, але обсмажені з часником вони неймовірно апетитні і ароматні. Такий салатик точно стане відмінним доповненням вашого святкового або щоденного столу. Спробуйте.
- Багет - 1/2 штуки (тонкий)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 4-6 скибочок (тунець)
- Пармезан - 50 грам
- Креветки - 1 кілограм
- Часник - 2 зубчики
- Листя салату - 1 пучок
- Заправка для "цезаря" - 100 грам
1
Духовку розігрійте до 180 градусів. Стояти 2 дека пергаментом. Наріжте скибочками багет, полийте ложкою олії і викладіть на деко. На другий - бекон. Надішліть в духовку і запікайте до рум'яної.
2
Для 5 хвилин до кінця запікання посипте сухарики дрібкою тертого сиру (за бажанням можна додати трохи свіжої зелені).
3
Креветки з'єднайте з маслом, що залишилося і пропущеним через прес часником. Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте.
Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте хвилин 5.
Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте хвилин 5.
4
Листя салату порвіть руками і викладіть на тарілку для подачі. Полийте невеликою кількістю заправки.
5
Викладіть бекон, нарізаний невеликими шматочками, креветки і сухарики. Додайте залишилася заправку, пармезан і подавайте салат до столу. Смачного!