Рецепт Салат «Цезар» зі смаженими креветками фото

Салат «Цезар» зі смаженими креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Цей легкий, апетитний і дуже смачний салатик люблять багато. Перед вами цікавий варіант, як приготувати салат"Цезар" зі смаженими креветками, який я рекомендую обов'язково взяти на замітку.

Опис приготування:

З морепродуктами"Цезар" такий же смачний, як і з курочкою, на мій погляд. Креветки можна, звичайно, просто відварити до готовності в підсоленій воді, але обсмажені з часником вони неймовірно апетитні і ароматні. Такий салатик точно стане відмінним доповненням вашого святкового або щоденного столу. Спробуйте.

  • Багет - 1/2 штуки (тонкий)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бекон - 4-6 скибочок (тунець)
  • Пармезан - 50 грам
  • Креветки - 1 кілограм
  • Часник - 2 зубчики
  • Листя салату - 1 пучок
  • Заправка для"Цезаря" - 100 грам
1
Духовку розігрійте до 180 градусів. Стояти 2 дека пергаментом. Наріжте скибочками багет, полийте ложкою олії і викладіть на деко. На другий - бекон. Надішліть в духовку і запікайте до рум'яної.
2
Для 5 хвилин до кінця запікання посипте сухарики дрібкою тертого сиру (за бажанням можна додати трохи свіжої зелені).
3
Креветки з'єднайте з маслом, що залишилося і пропущеним через прес часником. Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте.
Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте хвилин 5.
4
Листя салату порвіть руками і викладіть на тарілку для подачі. Полийте невеликою кількістю заправки.
5
Викладіть бекон, нарізаний невеликими шматочками, креветки і сухарики. Додайте залишилася заправку, пармезан і подавайте салат до столу. Смачного!

Схожі рецепти