Рецепт Лісіцкі в duhovke фото

Лісіцкі в duhovke
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лисички в духовці часто робить моя сестра, яка живе практично в лісі і кожен сезон збирає кошика грибів. В якому вигляді тільки ми їх не пробували. А цей рецепт - один з кращих. Пробуйте!

Опис приготування:

Подавати лисички запечені в духовці потрібно з картоплею, рисом або макаронами. Можна запекти гриби не в духовці, а на грилі. У будь-якому випадку ви отримаєте смачне, корисне блюдо, яке можна подати і на святковий стіл. Коли будете готувати страву, потрібно весь час контролювати процес на сковороді. Гриби не повинні підгоріти, потрібно часто помішувати і не давати грибів сильно кипіти, коли додасте сметану. Успіхів!

  • Лісіцкі - 1, 5 кілограма
  • Крем - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 часточки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Перець - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
лісіцкі в duhovke - фото крок 1
В 1 ст. Ложці олії обсмажити дрібно нарізаний часник і цибулю.
лісіцкі в duhovke - фото крок 2
Гриби помити, порізати і обсмажувати на сковороді в 2х ст. Ложках олії до тих пір поки вся рідина не випарується.
лісіцкі в duhovke - фото крок 3
Додайте в сковороду обсмажену цибулю і часник, спеції, половину сметани. Все перемішати, довести до кипіння і готувати на повільному вогні 6 хвилин.
лісіцкі в duhovke - фото крок 4
Зняти з вогню додати решту сметану. Запікати в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти