Лісіцкі в duhovke
(покроковий рецепт з фото)
Лисички в духовці часто робить моя сестра, яка живе практично в лісі і кожен сезон збирає кошика грибів. В якому вигляді тільки ми їх не пробували. А цей рецепт - один з кращих. Пробуйте!
Подавати лисички запечені в духовці потрібно з картоплею, рисом або макаронами. Можна запекти гриби не в духовці, а на грилі. У будь-якому випадку ви отримаєте смачне, корисне блюдо, яке можна подати і на святковий стіл. Коли будете готувати страву, потрібно весь час контролювати процес на сковороді. Гриби не повинні підгоріти, потрібно часто помішувати і не давати грибів сильно кипіти, коли додасте сметану. Успіхів!
- Лісіцкі - 1, 5 кілограма
- Крем - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 часточки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Перець - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
В 1 ст. Ложці олії обсмажити дрібно нарізаний часник і цибулю.
Гриби помити, порізати і обсмажувати на сковороді в 2х ст. Ложках олії до тих пір поки вся рідина не випарується.
Додайте в сковороду обсмажену цибулю і часник, спеції, половину сметани. Все перемішати, довести до кипіння і готувати на повільному вогні 6 хвилин.
Зняти з вогню додати решту сметану. Запікати в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин. Смачного!