Фазан в duhovke
(покроковий рецепт з фото)
Як часто ви готуєте дичину? У мене трапляється це дуже рідко, рази 2 на рік. І це завжди свято. Підходжу до вибору страви вкрай відповідально. Нещодавно мій погляд упав на цей оригінальний рецепт.
Головна проблема такого м'яса - це сухість. Для того, щоб цього уникнути, слід додати соковитості за допомогою інших інгредієнтів. У цьому варіанті з цим завданням справляється шпик. Я вам пропоную дізнатися про те, як приготувати фазана в духовці. І найкраще запікати птицю в рукаві, тоді відмінний смак буде забезпечений.
- Фазан - 1 штука
- Шпик свинячий - 300 грам
- Вино біле - 150-200 мілілітрів(stolovoe)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
Для початку промийте та висушіть тушку. Потім натріть її з усіх боків сумішшю з солі з каррі. Залиште фазана маринуватися на 20 хвилин.
Потім перекладіть птицю в каструлю. Залийте її вином. Маринують м'ясо 1-2 дня в холодильнику. За цей час переверніть тушку 3 рази.
Після цього наріжте шпик смужками.
Потім прикріпіть до фазану шпик за допомогою зубочисток, як на фото.
Перекладіть птицю в рукав. Закріпіть його. Приберіть фазана в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Потім рукав розрізати, а тушку залиште ще на 15 хвилин в духовці. Фазан готовий! Смачного!