Рецепт Фазан в duhovke фото

Фазан в duhovke
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Птах, Дичина
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві, Страви цілком

Як часто ви готуєте дичину? У мене трапляється це дуже рідко, рази 2 на рік. І це завжди свято. Підходжу до вибору страви вкрай відповідально. Нещодавно мій погляд упав на цей оригінальний рецепт.

Головна проблема такого м'яса - це сухість. Для того, щоб цього уникнути, слід додати соковитості за допомогою інших інгредієнтів. У цьому варіанті з цим завданням справляється шпик. Я вам пропоную дізнатися про те, як приготувати фазана в духовці. І найкраще запікати птицю в рукаві, тоді відмінний смак буде забезпечений.

  • Фазан - 1 штука
  • Шпик свинячий - 300 грам
  • Вино біле - 150-200 мілілітрів(stolovoe)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
фазан в duhovke - фото крок 1
Для початку промийте та висушіть тушку. Потім натріть її з усіх боків сумішшю з солі з каррі. Залиште фазана маринуватися на 20 хвилин.
фазан в duhovke - фото крок 2
Потім перекладіть птицю в каструлю. Залийте її вином. Маринують м'ясо 1-2 дня в холодильнику. За цей час переверніть тушку 3 рази.
фазан в duhovke - фото крок 3
Після цього наріжте шпик смужками.
фазан в duhovke - фото крок 4
Потім прикріпіть до фазану шпик за допомогою зубочисток, як на фото.
фазан в duhovke - фото крок 5
Перекладіть птицю в рукав. Закріпіть його. Приберіть фазана в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
фазан в duhovke - фото крок 6
Потім рукав розрізати, а тушку залиште ще на 15 хвилин в духовці. Фазан готовий! Смачного!

Схожі рецепти