Лазанья з макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам не зовсім класичний рецепт приготування лазаньї з макаронів. Проте блюдо виходить соковитим, ароматним, а головне неймовірно смачним.
Приготувати лазанью з макаронів в домашніх умовах дуже просто. М'ясо використовуйте будь, яке у вас є. Так само можна взяти вже готовий фарш. Томатний сік легко замінюється свіжими помідорами перекрученими на м'ясорубці. Дотримуйтесь покроковому рецептом, наведеним нижче. Хай щастить!
- М'ясо - 500 грам (будь-який)
- Брокколі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Томатний сік - 600 мілілітрів
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Орегано - 1/2 чайних ложки
- Макарони - 500 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Розберіть броколі на суцвіття. Відваріть в підсоленій воді кілька хвилин

Макарони варимо до готовності.

М'ясо порізати соломкою. Приправити сіллю і poperčite. Обсмажте в рослинному маслі.

М'ясо виймаємо. Обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і часник.

Додайте на сковороду чебрець і орегано, залийте все томатним соком. Проваріть все 5-6 хвилин.

Змастіть маслом форму для запікання. Вилийте половину томатного соусу, на нього викладіть макарони, м'ясо та брокколі.

Залийте все соусом, на верх натріть сир. Запікайте в духовці 30-40 хвилин, температура 200 градусів.

Готово!