Рецепт Лазанья «просто ледащо» фото

Лазанья «просто ледащо»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Макарони, Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Лазанья

У вас немає духовки, а лазаньї хочеться тут, і прямо зараз? Тоді спеціально для вас - рецепт, як приготувати лазанью "просто ледащо"! Уже за назвою зрозуміло, що страва готується просто

Лазанью ми дуже навіть любимо всією сім'єю! Я часто запікаю її за всіма правилами в духовці в красивій формі. Але іноді, коли не хочеться морочитися, я готую її на сковороді. Багато сиру, томатів, смачною ковбаски і листи для лазаньї - ось все, що потрібно для смачного, ситного італійського блюда!

  • Ковбаса індичих - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Шпинат - 1 пучок
  • Томатне пюре - 1 Склянка
  • Листи для лазаньї - 5 штук (з твердих сортів пшениці)
  • Rikotta - 100 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Базилік - 1 За смаком (для подачі)
лазанья
Підготуйте необхідні продукти. Зелень і овочі промийте під прохолодною водою. Цибуля, часник очистіть. Сир натріть на дрібній тертці.
лазанья
Масло розігрійте на сковороді. Пасеруйте подрібнені цибулю і часник до м'якості. Додайте подрібнену ковбасу, перемішайте і обсмажте протягом 1-2 хвилин. Додайте крупно нарізаний шпинат, перемішайте.
лазанья
Влийте томатне пюре, приправити сіллю, поперчіть за смаком, перемішайте і тушкуйте протягом 5 хвилин. Якщо томати дали зайву кислоту, можна додати цукор за смаком.
лазанья
Поламайте листи лазаньї на 2-3 частини, занурте їх в підливу так, щоб вона опинилася між шарами листів для лазаньї. Накрийте кришкою і готуйте протягом 15-20 хвилин до м'якості макаронних виробів.
лазанья
Додайте рикотту, mocarellu, натерту на дрібній тертці. Присипте зверху тертим пармезаном. Долийте по необхідності трохи гарячої води і готуйте протягом 3х хвилин.
лазанья
Зверху посипте тертим сиром, дрібно нарізаним базиліком і подавайте до столу цю імпровізовану лазанью гарячою! Смачного!

Схожі рецепти