Рецепт Ландорікі з курки фото

Ландорікі з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Котлети

Ландорікі за цим рецептом виходять ніжними і соковитими. Подати можна з овочами, картоплею або рисом. Найчастіше ландорікі готують з телятини, риби або курячого філе, як в даному варіанті.

Ландорікі можна готувати в духовці або на сковороді, вибирайте на свій смак. Іноді фарш для ландоріков роблять з додаванням сметани, але в такому випадку, додаємо 2 ложки крохмалю.

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
ландорікі з курки - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
ландорікі з курки - фото крок 2
Цибулю чистимо і ріжемо дрібно.
ландорікі з курки - фото крок 3
Куряче філе нарізаємо невеликими квадратиками і додаємо до цибулі.
ландорікі з курки - фото крок 4
Vbivaem яйця.
ландорікі з курки - фото крок 5
Насипаємо крохмаль.
ландорікі з курки - фото крок 6
Додаємо нарізаний дрібно часник, сіль і перець. Все перемішуємо.
ландорікі з курки - фото крок 7
На гарячу сковороду, змащену олією, викладаємо порції фаршу. Обсмажуємо з двох сторін до появи легкої рум'яної скоринки. Потім накриваємо кришкою і залишаємо на плиті на мінімальному вогні ще на пару хвилин.
ландорікі з курки - фото крок 8
Подаємо ландорікі гарячими, з овочами і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти