Ландорікі з курки
(покроковий рецепт з фото)
Ландорікі за цим рецептом виходять ніжними і соковитими. Подати можна з овочами, картоплею або рисом. Найчастіше ландорікі готують з телятини, риби або курячого філе, як в даному варіанті.
Ландорікі можна готувати в духовці або на сковороді, вибирайте на свій смак. Іноді фарш для ландоріков роблять з додаванням сметани, але в такому випадку, додаємо 2 ложки крохмалю.
- Куряча грудка - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
Цибулю чистимо і ріжемо дрібно.
Куряче філе нарізаємо невеликими квадратиками і додаємо до цибулі.
Vbivaem яйця.
Насипаємо крохмаль.
Додаємо нарізаний дрібно часник, сіль і перець. Все перемішуємо.
На гарячу сковороду, змащену олією, викладаємо порції фаршу. Обсмажуємо з двох сторін до появи легкої рум'яної скоринки. Потім накриваємо кришкою і залишаємо на плиті на мінімальному вогні ще на пару хвилин.
Подаємо ландорікі гарячими, з овочами і зеленню. Смачного!