Квасоля з лососем в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Філе червоної риби можна зробити настільки ж просто, наскільки і смачно. Не потрібно якихось особливих приправ і винаходів, а тільки трохи часу і пара відповідних продуктів. Давайте спробуєм!
Ця страва виходить одночасно солоним, солодким і кислим. Відразу до нього запечём гарнір. При цьому збережемо натуральних смак і отримаємо максимум соковитості. Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати квасоля з лососем в фользі. На цей рецепт у вас піде всього 20-25 хвилин, а в підсумку вийде ресторанне блюдо.
- Фасоль стручковая - 300 грам
- Філе лосося - 4 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Мед - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку наріжте тонкими слайсами часник. Також зробіть соус, змішавши соєвий соус з медом. Філе натріть сіллю і перцем, полийте соком.
2. Потім в фольгу викладіть рибу. Змастіть її соусом. Зверху розподіліть часник і квасоля. Посипте їх сіллю і перцем.
3. Випікайте блюдо протягом 17-20 хвилин при 200 градусах в духовці. Все готово! Смачного!