Брускетта з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Брускетту з лососем готую часто, коли ми з друзями або коханою людиною збираємося подивитися фільм або спортивний захід. Копчений або солоний лосось у мене в холодильнику є завжди.
Як пріготвоіть брускетту з лососем?
1. Багет наріжте скибочками. Викладіть скибочки на застелений пергаментом деко або решітку, збризніть оливковим маслом і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте, поки скибочки хліба не підрум'яняться.
2. Лосось наріжте смужками. У магазинах можна знайти обрізки лосося, вони коштують дешевше, але за якістю нічим не відрізняється від філе. І різати не треба.
3. Кріп промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть. Залиште декілька гілочок для прикраси брускетти.
4. Скибочки багета остудіть.
5. Сирний сир перемішайте з подрібненим кропом. Кожен шматочок змастіть сирним сиром.
6. На сир викладіть кілька тоненьких смужок або один товстий пласт лосося.
7. На лосось капніть сиром і викладіть кріп і / або каперси.
Брускетта з лососем готова!
Пряітного апетиту!
- Багет - 1 штука
- Лосось - 120 грам
- Сир - 3-4 Ст. Ложок
- Кріп - За смаком
- Каперсами - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Багет наріжте скибочками. Викладіть скибочки на застелений пергаментом деко або решітку, збризніть оливковим маслом і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте, поки скибочки хліба не підрум'яняться.
2. Лосось наріжте смужками. У магазинах можна знайти обрізки лосося, вони коштують дешевше, але за якістю нічим не відрізняється від філе. І різати не треба.
3. Кріп промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть. Залиште декілька гілочок для прикраси брускетти.
4. Скибочки багета остудіть.
5. Сирний сир перемішайте з подрібненим кропом. Кожен шматочок змастіть сирним сиром.
6. На сир викладіть кілька тоненьких смужок або один товстий пласт лосося.
7. На лосось капніть сиром і викладіть кріп і / або каперси.
Брускетта з лососем готова!
Пряітного апетиту!