Квашена капуста (швидко)
(покроковий рецепт з фото)
Любителям домашніх пікантних закусок хочу запропонувати дуже класний і простий спосіб, як приготувати квашену капусту швидко. Не потрібно чекати тиждень, щоб насолодитися її приголомшливим смаком.
Якщо у вас немає достатньо часу, то ви можете використовувати цей рецепт, щоб зробити хрустку, апетитну капусту, яку можна пробувати вже через 2-3 години після приготування. Здорово, що? Насичений смак точно не залишить вас байдужими!
- Капуста - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вода - 1.5 L
- Цукор - 200 грам
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 200 грам
- Рослинна олія - 250 мілілітрів
1. Сам процес досить простий. Нашинкуйтекапусту, очистіть і натріть на тертці моркву і часник. Все перемішайте.
2. У каструлю відправте воду, сіль, цукор і масло. Поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, нехай цукор і сіль повністю розчиняться. Влийте оцет і потримайте маринад на вогні пару хвилин. Після влийте гарячим відразу в капусту. Зверху встановіть прес.
3. Через пару годин наша швидка капусточка буде готова. Можна розкласти її по банках і прибрати в холодильник.
4. Відразу подавайте до столу. Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт, він дійсно того варто. Смачного!